TARJOUS | Aromaterapiahieronta tai vanha Virolainen hieronta | Tallinna

  • Aromaterapiahieronta kasvoille ja vartalolle Wesak Paris ruusuöljyllä tai vanha Virolainen hieronta 80 €

 

Ruusuöljyhieronta nostaa naisellisen energian tasoa sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Hoito alkaa lämmittävällä jalkakylvyllä ja hellävaraisella kasvojen puhdistuksella, jonka jälkeen seuraa rentouttava hieronta, joka lievittää jännitystä selässä. Hoito päättyy ääniterapiaan Chakraphon-instrumentilla, joka virittää kehon ja energiakentän puhtaaseen rakkauden energiaan sekä ankkuroi syvään harmoniaan ja tyytyväisyyden tunteeseen.

Wesak Parisin ruusuöljy on 100 % puhtaista ja luonnollisista ainesosista valmistettu eliksiiri, johon on kyllästetty Damaskoksen ruusuöljyä ja ruusukvartsia. Öljy mm. edistää hyvinvointia, lievittää stressiä sekä kipua ja helpottaa synnytyksen jälkeisessä masennuksessa. Wesak Parisin tuotteissa yhdistyvät ayurvedan salat, aromaterapian tuoksut, kristallien maagisuus, kasviöljyjen hoitavat vaikutukset ja chakrojen energia. Kasviöljyt ja eteeriset öljyt ovat ECOCERT-sertifioituja.

Hoito soveltuu kaikille naisille, raskaana oleville ja juuri synnyttäneille.

Hoidon kesto: 75 minuuttia

Vanha virolainen hieronta erottuu muista hieronnoista – siinä on omintakeinen rytmi sekä hyvin tehokas kehonkäsittely. Vahva kosketus ei aiheuta kipua, vaan syvää rentoutumista. Perinteinen virolainen hieronta eli suonihoito auttaa pitäämään kehon kunnossa ja tasapainossa. Perinteisellä hieronnalla hoidetaan fyysisiä, psyykkisiä että henkisiä vaivoja. Hieronta on äärimmäisen rentouttava ja kehon yleistä suorituskykyä nostava. Hieronnassa käydään perusteellisesti läpi sekä lihakset, lihaskiinnikkeet että nivelsiteet. Vanhan virolaisen hieronnan juuret juontavat tuhansien vuoksien taakse.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 75 minuuttia

Kuvat: Ökotuba

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2023 asti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika kauneushoitolan verkkosivuilta kohdasta”Roosiõli ja roosa kvartsi massaaž Wesak eliksiiriga – näole ja kehale” tai kohdasta ”Vana-Eesti massaaž ehk soonetasumine”. Voit vaihtoehtoisesti varata ajan sähköpostitse osoitteesta [email protected]
  • Lisää lahjakortissa saamasi koodi ”Kupongi kood” kohtaan ja klikkaa ”Rakenda kupongi”, jonka jälkeen hinta nollaantuu
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio hierojalle paikan päällä

ÖKOTUBA

Ökotuba on holistinen kauneushoitola, joka hoitaa sielua, mieltä ja kehoa. Hoitola sijaitsee Kalamajassa Hiina Tervisekeskuksen tiloissa lähellä satamaa. Hoitola käyttää Esse ja Wesak Paris -tuotteita. Voit ostaa paikan päältä kyseisiä tuotteita myös kotiin.

DIILIÄ MYY

Ökotuba
Suur-Patarei 2
10415 Tallinn
+372 555 66 553
[email protected]
Y-tunnus: EE102272590
Yrityksen sivut

Katso muut Tallinnan tarjoukset täältä