TARJOUS | Auton täyshoito ja pinnoite otsonoinnilla | Vantaa, Vantaanportti

  • Henkilöauton täyshoito, pinnoite ja otsonointi 179 € (arvo 269 €)

Onko autosi perusteellisen puhdistuksen tarpeessa? CarWashGate tarjoaa nyt auton täyshoidon ja pinnoituskäsittelyn edulliseen hintaan. Täyshoito sisältää auton ulkopintojen käsinpesun ja sisätilojen puhdistuksen. Ulkopinta pestään hellävaraisesti korkeapainepesurilla ja tehokkailla pesuaineilla. Täyshoidon yhteydessä itikat ja pikijämät poistetaan niille tarkoitetuilla aineilla sekä vanhat vahat ja pinnoitteet liuotetaan pois. Toimenpiteen aikana vanteet käsitellään vannehapolla ja ovien välit sekä takakontin välit pestään. Auton käsinpesu viimeistellään hoitavalla shampoolla, joka suojaa maalipintaa ja antaa sille syvän kiillon.

Pesun jälkeen auto käsitellään ohutkalvopinnoitteella, joka antaa maalipinnalle pitkäkestoisen suojakerroksen. Suojakerros hylkii vettä ja likaa, sekä suojaa autoa UV-säteilyltä. Pintakäsittelyn jälkeen asiakas saa hoito-ohjeet ja todistuksen tehdystä käsittelystä. Mikäli autoa hoidetaan oikeaoppisesti käsittelyn jälkeen, sille myönnetään 6 kuukauden takuu. Lopuksi auton sisätilat puhdistetaan perusteellisesti. Ikkunat pestään sisältäpäin sekä pöly ja muu lika pyyhitään sisäpinnoilta, ovipaneeleista ja kynnyslistoista. Riippuen auton mattojen materiaalista, ne joko imuroidaan tai pestään vedellä. Halutessasi voit yhdistää tarjoukseen auton otsonoinnin. Otsonointikäsittelyn avulla saadaan tehokkaasti poistettua epämiellyttäviä hajuja auton sisätiloista. Luota hyvämaineisen CarWashGaten henkilökuntaan, joka pitää hyvää huolta autostasi!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja on käytettävissä arkisin klo 8–18 ja la-su 10-15
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
  • Tarjous on henkilöautoille, pakettiautot ja citymaasturit 39 €:n lisähinnasta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika klo 9-16 välisenä aikana numerosta 0400 367654 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Saavuthan paikalle sovittuna aikana, myöhästymisestä veloitetaan 25 €
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä autokorjaamossa

CARWASHGATE.FI

CarWashGate.fi:n ammattitaitoinen henkilökunta loihtii käsityönä puhtaan ja kiiltävän auton! Hyvämaineinen CarWashGate.fi on laadukas täyden palvelun autopesula, joka sijaitsee Vantaalla lentoaseman ja Jumbon kupeessa. CarWashGate.fi hoitaa kaikki auton ehostustyöt auton käsinpesuista aina vaativampiin nahkaverhouksen käsittelyihin ja maalipinnan ehostuksiin. Löydät lisätietoja ja näytteitä työn jäljestä CarWashGate.fi:n Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

CarWashGate.fi
Äyritie 12 D (Parkkihalli)
01510 Vantaa
Puh: 0400 367654
Y-tunnus: 29966503
Yrityksen sivut

Katso kaikki Vantaan autoiludiilit