Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Valinnaiset indonesialaiset kana- tai kasvisannokset kahdelle 16€ (arvo 27€)

Tervetuloa nauttimaan autenttisista indonesialaisista herkuista! Indonesialaisen keittiön maut ovat rikkaita ja vaihtelevia. Ruokakulttuurille on tyypillistä mausteiden vastakohtaisuus, kuten happaman ja makean sekä tulisen ja miedon yhdistelmä. Tuliset pippurit, yrtit ja mausteet yhdistetään makeaan palmusokeriin, maapähkinöihin, sitruunaruohoon ja kookosmaitoon. Bali Bagus tarjoaa perinteisiä indonesialaisia ruokia pienessä, intiimissä miljöössä Merihaassa. Tarjoukseen kuuluu kaksi valinnaista kana- tai kasvisannosta listalta. Jokainen annos sisältää lisäksi riisiä, salaattia, jogurttikastikkeen, kookoskeiton ja erilaisia sipuleita. Halutessasi voit ottaa annokset myös mukaan.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 29.3.2019 asti ja käytettävissä ti–to klo 15–20
  • Tarjous sisältää kana- tai kasvisannokset. Ankka-, satay- ja rendang-annokset eivät sisälly tarjoukseen
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

BALI BAGUS

Bali Bagus on raikkaan tunnelmallinen indonesialainen ravintola Helsingin Merihaassa. Ravintolassa myydään myös indonesialaisia sisustustuotteita ja ruokatarvikkeita. Voit tutustua ravintolaan ja sen saamiin loistoarvosteluihin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Bali Bagus
Haapaniemenkatu 14 A
00530 Helsinki
Puh: 09 694 7318
Y-tunnus: 2716989-3