TARJOUS

  • Neulaton mesoterapia -erikoiskasvohoito 49 € (arvo 145 €)

Neulaton mesoterapia – Tämä erikoiskasvohoito on ihanteellinen monenlaisiin ihon ongelmiin! Hoito sisältää kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, itse mesoterapian, naamion ja loppuvoiteet. Hoidon kesto 60–75 minuuttia.

Hoidossa hyödynnetään elektroporaatio- sekä elektroosmosis-menetelmää, jonka avulla solukalvoon avautuu hetkellisesti kanavia tehden solukalvot läpäisevimmiksi, jolloin tehoaineet kulkeutuvat syvälle ihoon. Tehoaineet valitaan halutun vaikutuksen mukaisesti, jolloin hoito voidaan kohdentaa melkein kaikkiin ihon ongelmiin. Hoito on turvallinen ja kivuton, eikä vaadi juurikaan palautumisaikaa. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ihon kunto paranee huomattavasti, mutta parhaat tulokset saadaan sarjahoidoilla. Sarjahoidot toteutetaan tyypillisesti 1–2 viikon välein 4–6 kertaa.

Katso alta syyt, jotka estävät hoidon tekemisen:

– sydämentahdistin
– sydänsairaudet
– kasvaimet ja sädehoito
– ihovauriot ja haavat
– raskaus ja imetys
– epilepsia
– AIDS
– hepatiitti
– kuume
– psoriasis
– antibiootit
– skleroosi
– metalliset osat ja implantit
– osteoporoosi

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT NEULATON MESOTERAPIA TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ajanvarauskalenterista kohdasta ”Kasvohoidot” ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

BEAUTY WITH SAARA

Beauty With Saaran hoitovalikoimasta löydät hemmottelevat spa-hoidot ja hieronnat, ripsien ja kulmien käsittelyt, pedikyyrit, tulokselliset kasvohoidot sekä sokeroinnit ja vahaukset. Kosmetologina toimiva Saara haluaa varmistaa jokaiselle asiakkaallensa oikeanlaisen ja yksilöllisen hoidon. Saaralle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveita, mutta samalla hyödyntää omaa ammatillista näkemystään. Taivoitteena on aina korostaa asiakkaan parhaita puolia sekä yksilöllistä kauneutta. Beauty With Saaran tavoittaa Look at Me -hoitolasta, Turusta. Löydät yrityksen myös Instagramista ja Facebookista.

DIILIÄ MYY

Beauty With Saara
Yliopistonkatu 26 B
20100 Turku
Puh: 045 189 4508
Y-tunnus: 3160271-7
Yrityksen verkkosivut

Katso myös muita vastaavia tarjouksia