Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Ihonpuhdistus timanttimikrohionnalla kasvoille, kaula- & decolte- tai selkäalueelle 30€ (arvo 80€)

Timanttimikrohionta kasvoille tai kaula & decolte tai selkäalueelle. Tehokas ihonpuhdistus, joka sopii myös miehille. Timanttimikrohionta puhdistaa, kirkastaa ja uudistaa ihoasi. Timanttimikrohionnalla voidaan hoitaa monenlaisia iho-ongelmia, kuten epäpuhtauksia, pigmenttiläiskiä, pintaryppyjä, laajentuneita ihohuokosia sekä aknearpia. Timanttimikrohionta sisältää alkupuhdistuksen, hiontaa tehostavan kuorinnan, timanttimikrohionnan sekä kosteuttavat hoitovoiteet. Timanttimikrohionta toteutetaan kasvojen ja kaulan alueelle. Tuhkimo-efektin ansiosta ihosi näyttää kauniimmalta ja elinvoimaisemmalta välittömästi timanttimikrohionnan jälkeen!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Timanttimikrohionnan voivat estää: ihosairaudet, tulehdukset, aktiivisena oleva herpes tai ruusufinni, ihomuutokset hoitoalueella, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen tai yliherkkä iho, lääkärin suorittamat hionnat, lääkekuurit: kortisoni ja roaccutan ja vastaavat aknelääkkeet (vähintään 6 kk lääkekuurin päättymisestä)
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Anastasia Arolalle puhelimitse numerosta 041 740 3767 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected]com ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

BEAUTY STUDIO ANASTASIA

Beauty Studio Anastasia tarjoaa laajan valikoiman ylellisiä kauneudenhoitopalveluita Helsingin Punavuoressa. Kauneushoitola hemmottelee asiakkaitaan muun muassa rentouttavilla hieronnoilla sekä kasvohoidoilla, käsihoidoilla ja jalkahoidoilla. Voit tutustua Beauty Studio Anastasiaan myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Beauty Studio Anastasia
Iso-Roobertinkatu 3-5 E, sisäpiha
00120 Helsinki
Puh: 041 740 3767
Y-tunnus: 2298701-0