Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Ihonpuhdistus timanttimikrohionnalla kasvoille, kaula- & decolte- tai selkäalueelle 30€ (arvo 80€)

Timanttimikrohionta kasvoille tai kaula & decolte tai selkäalueelle. Tehokas ihonpuhdistus, joka sopii myös miehille. Timanttimikrohionta puhdistaa, kirkastaa ja uudistaa ihoasi. Timanttimikrohionnalla voidaan hoitaa monenlaisia iho-ongelmia, kuten epäpuhtauksia, pigmenttiläiskiä, pintaryppyjä, laajentuneita ihohuokosia sekä aknearpia. Timanttimikrohionta sisältää alkupuhdistuksen, hiontaa tehostavan kuorinnan, timanttimikrohionnan sekä kosteuttavat hoitovoiteet. Timanttimikrohionta toteutetaan kasvojen ja kaulan alueelle. Tuhkimo-efektin ansiosta ihosi näyttää kauniimmalta ja elinvoimaisemmalta välittömästi timanttimikrohionnan jälkeen!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Timanttimikrohionnan voivat estää: ihosairaudet, tulehdukset, aktiivisena oleva herpes tai ruusufinni, ihomuutokset hoitoalueella, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen tai yliherkkä iho, lääkärin suorittamat hionnat, lääkekuurit: kortisoni ja roaccutan ja vastaavat aknelääkkeet (vähintään 6 kk lääkekuurin päättymisestä)
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Anastasia Arolalle puhelimitse numerosta 041 740 3767 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected]com ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

BEAUTY STUDIO

Beauty Studio tarjoaa laajan valikoiman ylellisiä kauneudenhoitopalveluita Helsingin Kampissa sijaitsevassa Haircos-kauneushoitolassa. Kauneushoitola hemmottelee asiakkaitaan muun muassa rentouttavilla hieronnoilla sekä kasvohoidoilla, käsihoidoilla ja jalkahoidoilla. Voit tutustua Haircos-kauneushoitolaan myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Beauty Studio
Lapinrinne 2 (Haircosin tiloissa)
00180 Helsinki
Puh: 041 740 3767
Y-tunnus: 2298701-0
www.haircos.fi