Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Geelilakkaus manikyyrillä 20€ (arvo 69€)

Geelilakkaus antaa kynsille upean kiillon ja värin, jotka pysyy kynsissä useita viikkoja! Geelilakkaus on normaalia kynsilakkaa kestävämpi vaihtoehto, ja se myös suojaa luonnonkynsiä lohkeilulta. Hakaniemen torin kupeessa sijaitseva Beauty Studio Aimie tarjoaa nyt geelilakkauksen yhdellä värillä ja manikyyrilla, joka sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, hoitavat öljyt sekä rasvat ja lopuksi rentouttavan käsihieronnan.

Geelilakkauksiin Beauty Studio Aimie käyttää laadukasta Cuccio Veneer -sarjaa, jonka lakat ovat erittäin pigmenttisiä ja takaavat hyvän pysyvyyden. Yli 30 vuotta sitten perustettu Cuccio on yksi suurimmista kynsituotteita valmistavista yhtiöistä ja välittää tuotteita ammattilaisten käyttöön ympäri maailman.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä ja käytettävissä klo 11–15
  • Tarjous ei sisällä vanhojen geelien/kynsilakkojen poistoa
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa, myöhemmin tehdyistä peruutuksista lahjakortti katsotaan käytetyksi
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Beauty Studio Aimien onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä lisätietoja-kentässä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

BEAUTY STUDIO AIMIE

Kauneuden ammattilainen Ani toivottaa asiakkaansa lämpimästi tervetulleeksi Beauty Studio Aimieen! Ani kuuntelee asiakkaan toiveita ja pyrkii aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Ani on ystävällinen ja helposti lähestyttävä persoona, jonka hoitoon haluat varmasti palata uudestaan. Beauty Studio Aimie sijaitsee Hakaniemen torin kupeessa, osoitteessa Sörnäisten Rantatie 6. Paikalle pääsee kaikilla julkisilla kulkuvälineillä, jotka pysähtyvät Hakaniemessä. Studion edessä on myös runsaasti paikoitusmahdollisuuksia niin polkupyörille kuin autoillekin. Löydät Beauty Studio Aimien myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Beauty Studio Aimien asettamaan hinnastoon, joka on tarkastettu 19.3.2019.

DIILIÄ MYY

Beauty Studio Aimie
Sörnäisten Rantatie 6
00530 Helsinki
Y-tunnus: 2509546-4
www.beautystudioaimie.com