TARJOUS

  • Timanttihionta tai ultraäänipuhdistus 30€ (arvo 70€)

Kaipaatko hetken hemmottelua kauneudenhoidon parissa? Kauneushoitola Belle e Zen tarjoaa nyt vapaavalintaisen kasvohoidon. Voit valita joko timanttihionnan tai ultraäänipuhdistuksen.

Ultaäänipuhdistus sopii iholle, joka kaipaa kirkastusta ja uudistusta. Puhdistus kuorii ihoa ja poistaa tehokkaasti talia, rasvaa ja muita epäpuhtauksia. Hoito myös tehostaa verenkiertoa ja uusiutumista, mikä edesauttaa juonteiden ja ryppyjen hälventymistä. Lisääntyneen hapensaannin seurauksena lopputuloksena on kirkas, heleä ja nuorekas iho. Hoito hälventää myös pigmenttihäiriöitä ja arpia. Hoito kestää tunnin ja sisältää kasvojen alkupuhdistustuksen, kuorinnan sekä ultraäänisyväpuhdistuksen.

Timanttihionta sopii lähes kaikille ihotyypeille ja erityisesti iholle, joka on kuiva ja epäpuhdas. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa huokosia, häivyttää pigmenttiläiskiä ja aknearpia sekä helpottaa epäpuhtauksien poistoa. Timanttihionta heleyttää sekä tekee ihosta ihanan pehmeän. Hoito kestää tunnin ja sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan timanttihierontalaitteella, naamion sekä loppuvoiteet ja seerumit.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain naisille
  • Ajanvaraus viim. 1 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 777 7111 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BELLE E ZEN

Kauneushoitola Belle e Zen sijaitsee Ruoholahdessa, aivan Ruoholahden metroaseman vieressä. Sisäänkäynti liikkeeseen Parturi-kampaamo Cutsiden kautta. Pääset Belle e Zeniin erinomaisesti metrolla, bussilla tai omalla autolla. Liikkeen edestä löytyy runsaasti parkkipaikkoja. Belle e Zenin palvelut ovat vain naisille. Valikoimasta löytyy hierontojen lisäksi mm. erilaisia kasvohoitoja, karvanpoistohoitoja ja geelilakkauksia.

Normaalihinta perustuu Belle e Zenin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 25.10.2018.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Belle e Zen
Itämerenkatu 8
00180 Helsinki
Y-tunnus: 2766233-8
Puh: 040 777 7111
www.belleezen.com