Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Biohakkerin aloituspaketti 79€ (arvo 159€)

Investoi itseesi ja lähde tutkimusmatkalle mielesi syövereihin! Biohakkerin aloituspaketti sisältää yhden kokeilukerran neljää erilaista harjoitetta, jotka keskittyvät kehon ja mielen tasapainottamiseen, rentouttamiseen sekä kehittämiseen: rentoutuskelluntaa, Neurofeedbackia, Biohakkerin Valoa sekä Neurosonic-laitetta.

Rentoutuskellunta – kesto 60 min

Rentoutuskellunnassa kelluntatankin veden suolapitoisuus kannattelee kehoa. Kelluttuasi hetken tuntoaistisi ei enää löydä kehon ja veden rajaa. Voit kellua täydessä hiljaisuudessa ja halutessasi myös pimeydessä. Kun vartalon ei tarvitse ponnistella painovoimaa vastaan, ja ulkoisten häiriötekijöiden määrä on minimoitu, kehosi syvärentoutuu ja todelliset voimavarat nousevat esiin.

Neurofeedback – kesto 35 min

Koe meditaation voima 35 minuutin Neurofeedback-harjoitteessa! Neurofeedback-laite johdattaa aivoaaltosi tietyille taajuuksille tavoitteena kehittää ja tehostaa aivojesi toimintaa. Harjoitteessa pienet sensorit asetetaan korviin, päähän sekä korvanlehtiin. Vastamelukuulokkeista kuulet rentouttavaa meditatiivista musiikkia. Musiikin sekaan ilmestyy tiettyjä signaaleja, kun Neurofeedback-laite huomaa tiettyjä häiriötekijöitä aivoaaltojen toiminnassa.

Biohakkerin Valo – kesto 30 min

Harjoite toteutetaan Biohakkerin Valo -laitteella, jossa on 12 stroboskooppista LED-valoa. Laite on suunniteltu synnyttämään käyttäjälleen meditatiivinen transsitila tai hypnoottinen tila eri toistumistiheydellä välkkyvien valojen avulla. Biohakkerin Valo perustuu tietokoneohjelmaan, joka pyrkii stimuloimaan aivoja tuottamalla erilaisia valojen, kuvioiden ja muotojen kombinaatioita. Hoidon tavoitteena on syvä rentoutumisen tila. Jokaisen käyttäjän kokemus on erilainen ja lopputuloksena voi olla muun muassa hyvän olon ja onnellisuuden tunteita.

Neurosonic-laite – kesto 30–40 min

Neurosonic-patja on Suomessa patentoitu innovaatio, jonka avulla on mahdollista tehostaa ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ainutlaatuisella tavalla. Neurosonicin eri ohjelmilla voidaan lievittää päänsärkyä, lihasjännityksiä, kipuja, edistää unenlaatua sekä helpottaa stressiä. Neurosonicin teknologia perustuu matalataajuusvärähtelyyn, jonka ansiosta kehon homeostaasi, eli itsesäätely palautetaan ja saadaan elimistö toimimaan entistä tasapainoisemmin.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Biohacking Centerin onlinevarausjärjestelmästä ja lisää Offerilla-koodi ”Lisätiedot” -kenttään ensimmäisen varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Biohacking Centerissä

BIOHACKING CENTER

Biohacking Center auttaa sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi! Biohacking Centerin tavoitteena on kehittää niin mieltä kuin kehoakin: keskuksen palveluita ovat mm. rentoutuskellunta, Neurosonic-laite, Neurofeedback sekä Biohakkerin Valo. Biohacking Center sijaitsee Etelä-Haagan kirjaston alakerrassa. Löydät yrityksen myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Biohacking Centerin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 9.12.2018.

DIILIÄ MYY

Biohacking Center
Etelä-Haagan kirjasto
Isonnevantie 16 b
00320 Helsinki
Y-tunnus: 2386869-7
www.biohackingcenter.com