TARJOUS | Biohakkerikaupan suosittu Immuniteetti kuntoon-verkkovalmennus

  • Immuniteetti kuntoon-verkkovalmennus 34,50 €

Opi kahdeksassa päivässä miten vahvistaa immuunijärjestelmääsi ja miten toimia, jotta voit paremmin suojautua erilaisia taudinaiheuttajia vastaan.

Immuniteetti kuntoon -verkkokurssi kertoo kattavasti tutkimusaineistoon perustuen, kuinka voit suojautua elintapojen, ravitsemuksen ja teknologian avulla potentiaalisia taudinaiheuttajia vastaan. Suojautuminen virus- ja bakteeritartunnoilta on mahdollista ja voit tämän kurssin ohjeilla myös välttyä vakavilta komplikaatioilta. Tämä kurssi ei käsittele koronavirusta (COVID-19), sen ehkäisyä tai hoitoa. Tämä verkkokurssi keskittyy yleisellä tasolla immuunijärjestelmän vahvistamiseen tavanomaisia taudinaiheuttajia vastaan. Kaikki kurssilla esitetyt menetelmät perustuvat tieteelliseen tutkimukseen.

Kurssilla käsitellään kattavasti mm. seuraavat aiheet:
Virus- ja bakteeriperäisten infektioiden tartuntamekanismit. Immuunijärjestelmä ja sen toiminta. Käytännön strategiat immuunipuolustuksen vahvistamiseenImmuuniteetille tärkeät ravintoaineet, lisäravinteet, ruoka ja yrtit. Ruoat ja aineet, jotka voivat heikentää immuunivastetta. Yleiset lisäravinteet, joilla ei todettua hyötyä infektioiden estämisessä. Teknologiset ja käytännölliset keinot infektioiden estämiseenIlman puhdistus ja desinfiointi. Infektion toteaminen laboratoriotesteillä ja itsensä mittaamisella. Lentomatkustamisen biohakkerointi ja suositukset valmistautumiseen matkalle. Suojautumiskeinot ja käytännöt julkisilla paikoilla.

Verkkokurssi pähkinänkuoressa:
Valmennuksen avulla opit keinoja vahvistaa puolustustasi patogeeneja vastaan. Ohjeet tulevat sähköpostiin ja kurssin kaikki materiaali sille tarkoitettuun helppokäyttöiseen verkkoympäristöön. Kurssi on intensiivinen ja saat kaiken tiedon 8 päivässä. Uusi osio avautuu sinulle päivittäin eri aiheineen. Saat hyvin perusteellisen, mutta tiiviin tietopaketin immuniteetin vahvistamisesta. Koko verkkovalmennuksen sisältö perustuu tutkimuksiin ja sisältää asianmukaiset lähdeviitteet. Vältä apteekkien ja markettien ravintolisäviidakko ja valitse tutkitusti toimivimmat lisäravinteet juuri oikealla hetkellä. Jokainen osio sisältää aiheeseen liittyvän kattavan videon. Kurssilla sinua opastavat lääkäri Olli Sovijärvi ja teknologia-asiantuntija Teemu Arina. Voit osallistua verkkoympäristössä keskusteluihin ja esittää kysymyksiä asiantuntijoille

Kurssin kouluttajat:

Lääkäri OLLI SOVIJÄRVI

Dr. Olli Sovijärvi on kokonaisvaltaisen lääketieteen pioneeri suomessa, joka on työskennellyt yli 50 eri klinikalla suomessa. Olli on erikoistunut ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen terveydenhoitoon. Hän on myös toiminut asiantuntijana monille eri organisaatioille, jotka toimivat terveys- ja hyvinvointiteknologian osa-alueilla. Tällä hetkellä Olli keskittyy tieteellisten tutkimusten pohjalta tehtyjen analyysien, sisältöjen ja verkkokurssien tuottamiseen. Hän on Biohakkerin käsikirjan yksi kirjoittajista ja Biohacker Centerin perustaja.

Teknologia-Asiantuntija TEEMU ARINA

Teemu Arina on kansainvälisesti tunnettu digitalisaation tulevaisuuteen erikoistunut tietokirjailija, puhuja ja biohakkeri. Teemu Arina on palkittu puhuja (Vuoden puhuja 2017, Speakersforum, Vuoden johtamiskouluttaja, Turun kauppakorkeakoulu). Vuonna 2015 hän sai Euroopan parlamentin, Saksan opetus- ja tutkimusministeriön sekä Unescon suojeleman Leonardo Award -tiedepalkinnon teema-alueella ”Humanity in Digitization”. Vuonna 2016 hänet valittiin Top 100 IT-alan vaikuttajaksi tietotekniikan ammattilaislehti Tivin toimesta. Hän on yksi Biohakkerin käsikirjan kirjoittajista.

EHDOT

  • Valmennus on aktivoitava 2 kk sisällä ostohetkestä
  • Kurssimateriaalit ovat käytettävissä valmennuksen jälkeen 12 kuukautta
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Lisää diili ostoskoriin ja maksa ostos
  • Saat Offerilla-lahjakorttiisi linkin verkkokurssialustalle
  • Syötä tiedot henkilökohtaiset tiedot, jolloin pääset heti mukaan 8 päivän intensiivikurssille
  • Sisältöä voit käydä omaan tahtiin läpi

BIOHAKKERIKAUPPA

Biohakkerin verkkokauppa Suomi on Biohacker Center BHC Oy ylläpitämä Suomen suurin biohakkerointiin, itsensä mittaamiseen ja ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon keskittyvä verkkokauppa, joka on toiminut vuodesta 2015 asti. Yrityksen tuotevalikoimasta löydät muun muassa kirjoja, verkkokursseja, kosmetiikkaa, lisäravinteita sekä välineitä liikuntaan ja itsensä mittaamiseen.

DIILIÄ MYY

Biohakkerikauppa
Y-tunnus: 2689324-9
Yrityksen verkkosivut

Katso kaikki verkkokurssit tästä.

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.