TARJOUS

 • Biorevilisaatiohoito päänahalle 49 € (arvo 150 €)
  -säästä 67 %
 • Biorevilisaatiohoito kasvoille 59 € (arvo 195 €)
  -säästä 70 %

Biorevilisaatiohoidot edullisesti Clinic Mairista! Voit valita hoidon joko päänahalle tai kasvoille.

XTRA HAIR RESTORER -injektiohoito päänahalle

Hiuksia vahvistava biorevilisaatiohoito, joka sopii kaikille hiustyypeille. Palauttaa hiusten laadun, estää hiustenlähtöä sekä hoitaa kuivaa ja herkkää päänahkaa. Parantaa sekä miesten, että naisten hiustenlähtöön liittyviä ongelmia. Vaikuttavat aineet: 13 vitamiinia, 24 aminohappoa, 3 koentsyymiä, 4 kivennäisainetta, 3 nukleiinihappoa, 2 antioksidanttia, 6 biomimeettistä peptidiä, hyaluronihappo (1,5%), rutin, ginkgo biloba (neidonhiuspuu), chamomilla recutita 1ml/65e-2ml/130e/3ml/190e.

XTRA SKIN FIRMING -injektiohoito kasvoille

Ihoa elvyttävä ja syväkosteuttava biorevilisaatiohoito. Biorevitalisaatio on tehokas hyaluronihappohoito ihon ikääntymistä vastaan. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille. Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, jonka tuotanto kuitenkin ikääntyessä vähenee. Hyaluronin vähentymisestä kertovat mm. veltostunut iho ja rypyt. Biorevitalisaatiohoidossa ihoon (dermis) laitetaan injektiomenetelmällä hyaluronihappoa käyttäen hyvin ohutta ja lyhyttä neulaa. Tuloksena on luonnollinen, kaunis ja nuorekkaampi iho. Vaikuttavat aineet: 13 vitamiinia, 24 aminohappoa, 4 koentsyymiä, 4 mineraalia, 4 nukleiinihappoa, 2 antioksidanttia, natriumhyaluronaatti, DMAE (dimetyyliaminoetanoli), vesiliukoinen kollageeni, orgaaninen pii, 4 biomimeettistä peptidiä.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteen
 • Varaa aika Clinic Mairin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydess
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA CLINIC MAIRI

Clinic Mairi hoitaa kauneutesi ja hyvinvointisi päästä jalkoihin Helsingin Etu-Töölössä ja Ktajanokalla. Hoitolan valikoimasta löytyvät muun muassa kasvohoidot, erikoiskasvohoidot, mikroneulaukset, vartalohoidot, laitehoidot, vyöhyketerapeuttiset jalkahieronnat, kuumakivihieronnat ja sokeroinnit. Tarjolla on myös urheiluhierontaa, intialaista päähierontaa sekä kasvojen lymfahierontaa. Löydät Clinic Mairin myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Clinic Mairi
Fredrikinkatu 25
00120 Helsinki
Y-tunnus: 2819535-6
Yrityksen sivut

Katso myös muut Kauneus-kategorian diilit