Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Anti-Age kasvohoito sekä automaattinen mikroneulaus 49€ (arvo 120€)

Hoida ihosi kevätkuntoon! Body Slim tarjoaa nyt Anti-Age kasvohoidon ja automaattisen mikroneulauksen. Hoito sopii ikääntyvälle ja veltostuvalle iholle, jonka tuloksena on heleämpi ja rypyttömämpi iho! Mesoterapiassa käytetään hieman kynää muistuttavaa Dermapen-laitetta jossa on pieni pyöreä hoitopää joka koostuu 16 pienestä neulasta. Neulat tekevät edestakaista liikettä ihon pinnalla, aktivoiden ihon kollageenin tuotantoa. Näin ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa biologisen korjausprosessin. Mikroneulauksen avaamat kanavat kuljettavat ihoon jopa 80% enemmän tärkeitä ravintoaineita. Hoidon aikana käytetään hyaluronihappoa, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Automaattinen mikroneulaushoito eroaa perinteisestä mikroneulauksesta siten, että se aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta sekä verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat. Automaattisen mikroneulauksen lisäksi hoitoon kuuluu Anti-Age kasvohoito, joka sisältää kasvojen puhdistuksen, seerumin, naamion ja hieronnan. Hoidon kesto on 60 minuuttia.

Mikroneulauksen hyödyt:

– syvä kosteutus
– ryppyjen ja juonteiden häivytys
– ihon värin tasoitus
– pigmenttierojen tasoitus
– ihon kimmoisuuden palautus
– ihon uudistuminen ja nuorentuminen
– epäpuhtauksien vähentyminen
– ihohuokosten supistuminen

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa vain ja ainoastaan johonkin seuraavista sähköposteista ja viimeistään 24 h ennen varattua aikaa: [email protected], [email protected] tai [email protected]
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse [email protected], [email protected], [email protected] tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Halutessasi voit myös varata ajan numerosta 040 501 2206 (ma-pe klo 16-20)
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva ylellinen kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Tutustu Body Slimiin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi