Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 60 min vakuumihieronta ja kavitaatio 34€ (arvo 70€)

Unelmoitko tasaisemmasta ja kiinteämmästä vartalosta? Body Slim tarjoaa nyt vakuumihieronnan ja kavitaation, jotka yhdistettynä poistavat selluliittia sekä ei-toivottuja rasvapitoisuuksia. Nämä kaksi hoitoa korjaavat ja muotoilevat vartaloa ja ovat suositeltavia käytettäväksi erityisesti alavartalon alueella. Yhdistelmähoito on täysin kivuton ja siinä päästään käsiksi myös sitkeään selluliittiin rikkomalla ihonalaista rasvakudosta pysyvästi. Menetelmässä käytössä on erityinen ultraäänilaite.

Vakuumihieronnassa iho lämmitetään syvimpään kerrokseen asti, jolloin lämpötilan muutos saa ihon kollageenikudokset vahvistumaan ja uudistumaan. Hieronta saa rasvasolut poistumaan kehosta luonnollista reittiä. Tämän seurauksena ihosta tulee kimmoisampi ja tuloksen voi nähdä jo ensimmäisen hoidon jälkeen! Parhaan lopputuloksen saavuttaa kuitenkin sarjahoidolla. Terveellinen ruokavalio, liikunta ja veden juonti aktivoi rasvasolun poistumista entisestään.

Esteet toimenpiteelle: suonikohjut, diabetes, titaanilevyt, syöpä, raskaus sekä imetys.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa vain ja ainoastaan johonkin seuraavista sähköposteista ja viimeistään 24 h ennen varattua aikaa: [email protected], [email protected] tai [email protected]
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse [email protected], [email protected], [email protected] tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Halutessasi voit myös varata ajan numerosta 040 501 2206 (ma-pe klo 16-20)
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva ylellinen kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Tutustu Body Slimiin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi