Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kasvohoito ultraäänipuhdistuksella ja Alginate-naamiolla 39€ (arvo 69€)

Helli ihoasi Body Slim kauneushoitolassa nyt kasvohoidolla, joka sisältää kasvojen ultraäänipuhdistuksen ja Alginate-naamion.  Kasvohoito syväpuhdistaa ja -kosteuttaa ihoa, ja hoidolla on ihoa nuorentava lifting-vaikutus, joka lisää kasvoille loistoa ja virkistystä. Body Slim käyttää italialaisten, ranskalaisten, saksalaisten sekä israelilaisten tuottamia kosmetiikka tuotteita. Hoidon kesto on 45–50 min.

Ultraäänipuhdistus on nykyaikainen, tehokas ja hellävarainen ihonpuhdistusmenetelmä, jossa poistetaan kuolleita ihosoluja ja uudistetaan ihon ulointa kerrosta. Hoito on kivuton ja tehokas tapa kuoria sekä syväpuhdistaa ihoa. Alginate-naamio pitää huolen siitä, että iho saa runsaasti mineraaleja, ravinteita ja kosteutusta. Naamio auttaa muun muassa ihon elastisuuden parantamiseen, ihon kiinteytykseen sekä verenkierron parantamiseen. Hoito sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa vain ja ainoastaan johonkin seuraavista sähköposteista ja viimeistään 24 h ennen varattua aikaa: [email protected], [email protected] tai [email protected]
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse [email protected], [email protected], [email protected] tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Halutessasi voit myös varata ajan numerosta 040 501 2206 (ma-pe klo 16-20)
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Löydät kauneushoitolan myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi