Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Valinnaiset vartaloa muokkaavat laitehoidot kahdelle 49€ (arvo 120€)

Kaipaako ihosi kiinteytystä helposti ja nopeasti? Kauneushoitola Body Slim tarjoaa nyt valinnaiset vartaloa muokkaavat laitehoidot kahdelle samaan aikaan! Hoitojen kesto on 65 min ja kumpikin voi valita kaksi vartaloa muokkaavaa laitehoitoa.

Valittavana on seuraavat hoitopaketit:
– Pressoterapia ja kavitaatio
– Sähköstimulaatiohoito ja 30 min Kavitaatiohoito
– Laserlipolyysi ja RF-Lifting

Pressoterapia on hoitomuoto, joka on suunniteltu suonikohjujen hoitoon sekä selluliitin poistamiseen ja ehkäisemiseen saavuttaen pitkäkestoisia vaikutuksia. Pressoterapia on paineilmaa hyödyntävä hierontamenetelmä ja hoidossa käytetään laitetta, jossa ilma kiertää stimuloiden hoidettavia alueita. Hoito poistaa kehosta ylimääräisen nesteen ja kuona-aineita. Myös kudosten ja solujen aineenvaihdunta paranee.

Kavitaatiossa hyödynnetään ultraäänien muunnelmien vaikutusta kehoon. Niiden seurauksena rasvasolujen kuoret supistuvat ja solujen sisältö poistuu kehosta luonnollisesti veren tai imusolmukkeiden kautta. Kavitaatiossa hyödynnetään erityistä ultraäänilaitetta, jolla luodaan reaktioon tarvittavat olosuhteet.

Sähköstimulaatiossa vartalon lihakset supistuvat hermopulssien ansiosta. EMS-menetelmä sopii erityisesti paikallisten ongelma-alueiden rasvanpoltossa, jotka voivat olla hankalia harjoittaa fyysisen liikunnan yhteydessä, kuten alavatsa, lonkkalihakset ja pakaralihakset.

RF-lifting säilyttää muotojen ääriviivat, parantaa ihon joustavuutta sekä edesauttaa liikakiloista sekä selluliitista eroon pääsemisestä. RF-Lifting on menetelmä, joka stimuloi kehoa tuottamaan uutta kollageenia, jonka tuloksena ihosta tulee entistä nuoremman näköinen ja elastisempi. Se on tehokas ja turvallinen muiden toimenpiteiden yhteydessä.

Laserlipolyysi on nykyaikainen tehokas menetelmä, joka parantaa kehon muotoja sekä korjaa vartalon ääriviivoja. Tämä nykyaikainen menetelmä tehdään poistamalla rasvaa yksittäisistä ongelma-alueista, joihin keho varastoi rasvasoluja. Menetelmä suoritetaan ilman kirurgisia toimenpiteitä, sillä se perustuu lasertekniikkaan.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ma-pe klo 9-20 numerosta 040 501 2206 tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Löydät kauneushoitolan myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi