Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Valinnaiset annokset kahdelle 11,80€ (arvo 20€)

Chalupa Ainoa tarjoaa nyt vapaavalintaiset meksikolaiset annokset kahdelle! Chalupan listalta löytyy herkullinen valikoima muun muassa burritoja, tacoja sekä quesadilloja. Menuun voit tutustua tarkemmin täällä. Halutessasi voit ottaa annokset myös mukaan.

Chalupan annokset tehdään alusta asti itse sekä aina parhaista ja tuoreista aineksista. Chalupa tarjoaa makuelämyksiä niin lihasta pitäville kuin kasvissyöjille ja vegaaneillekin. Ravintola myös ottaa useimmat ruoka-aineallergiat huomioon ja pyrkii tarjoamaan niin paljon vaihtoehtoja, että jokainen löytää oman maistuvan annoksensa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 28.2.2019 asti
  • Voimassa VAIN Kauppakeskus Ainoan Chalupassa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

CHALUPA AINOA

Chalupa tarjoaa uuden meksikolaisen tavan syödä rennosti ja nopeasti. Espanjaksi chalupa tarkoittaa pientä venettä, mutta Chalupalle se tarkoittaa erittäin laadukasta tacoa, joka takaa erilaisen ja mieleenpainuvan kokemuksen tullessasi ravintolaan syömään. Löydät Chalupa Ainoan myös Facebookista.

Aukioloajat:
Ma–pe klo 9–21
La klo 10–21
Su klo 12–18

DIILIÄ MYY

Chalupa Ainoa
Kauppakeskus Ainoa
Länsituulentie 7
02100 Espoo
Y-tunnus: 2931774-9
www.chalupa.fi