Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Valinnaiset annokset kahdelle 10€ (arvo 20€)

Chalupa Punavuori tarjoaa nyt vapaavalintaiset meksikolaiset annokset kahdelle yhden hinnalla! Chalupan listalta löytyy herkullinen valikoima mm. burritoja, tacoja sekä quesadilloja. Käy tutustumassa menuun tarkemmin täällä. Halutessasi voit ottaa annokset myös mukaan.

Chalupan annokset tehdään alusta asti itse sekä aina parhaista ja tuoreista aineksista. Chalupa tarjoaa makuelämyksiä niin lihasta pitäville kuin kasvissyöjille ja vegaaneillekin. Ravintola ottaa myös useimmat ruoka-aineallergiat huomioon ja pyrkii tarjoamaan niin paljon vaihtoehtoja, että jokainen löytää oman maistuvan annoksensa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.1.2019 asti
  • Tarjous on voimassa vain Chalupa Punavuoressa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

CHALUPA PUNAVUORI

Chalupa tarjoaa uuden meksikolaisen tavan syödä rennosti ja nopeasti. Espanjaksi chalupa tarkoittaa pientä venettä, mutta Chalupalle se tarkoittaa erittäin laadukasta tacoa, joka takaa erilaisen ja mieleenpainuvan kokemuksen tullessasi ravintolaan syömään. Löydät Chalupa Punavuoren myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Chalupa Punavuori
Pursimiehenkatu 8
00150 Helsinki
Y-tunnus: 2928942-6
www.chalupa.fi