Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Hoito 1: 30 min akupunktio 30€ (arvo 64€)
 • Hoito 2: 50 min akupunktio ja hieronta 45€ (arvo 90€)
 • Hoito 3: 100 min meridiaanihieronta ja vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta 75€ (arvo 149€)
  – kaikki hoitokokonaisuudet sisältävät lisäksi teetä ja pikkusuolaista

Hoito 1 sisältää akupunktion, jossa kehon akupunktiopisteisiin painetaan ohuita neuloja. Akupunktio toimii kivunlievitykseen, mutta myös esimerkiksi selän ongelmiin, päänsärkyyn, migreeniin, aineenvaihduntaan, ummetukseen, masennukseen, nivelreumaan, nukkumishäiriöihin, ja ruoansulatusvaivoihin. Hoidon aikana tarjoillaan teetä ja pikkusuolaista, ja lähtiessään asiakas saa mukaansa 15€ arvoisen teepaketin.

Hoito 2 yhdistää perinteisen kiinalaisen lääketieteen Tuinan-hieronnan ja akupunktion. Tämä hoito ei auta ainoastaan terveysongelmiimme vaan auttaa myös kehoa ja mieltämme rentoutumaan. Akupunktiossa kehon akupunktiopisteisiin painetaan ohuita neuloja. Akupunktio toimii kivunlievitykseen, mutta myös esimerkiksi selän ongelmiin, päänsärkyyn, aineenvaihduntaan, ummetukseen, masennukseen, nukkumishäiriöihin ja ruoansulatusvaivoihin. Hoidon aikana tarjoillaan teetä ja pikkusuolaista, ja lähtiessään asiakas saa mukaansa 15€ arvoisen teepaketin.

Hoito 3 sisältää vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan sekä meridiaanihieronnan. Jalkahieronnassa hoitaja manipuloi tiettyjä jalan pohjan pisteitä peukaloilla painelemalla. Näiden pisteiden manipulaatio parantaa verenkiertoa ja edistää rentoutumista.  Perinteinen kiinalainen meridiaanihieronta keskittyy pään, niskan ja selän alueelle. Hieronta avaa tukoksia meridiaaneissa, rentouttaa lihasjännityksiä, parantaa verenkiertoa ja Qi:n virtauksia sekä ylläpitää selän kuntoa. Hieronta kohdistuu erityisesti tiettyihin meridiaaneihin poistamaan jännitystä sekä tuomaan rauhaa ja harmoniaa. Hieronnan aikana tarjoillaan teetä ja pikkusuolaista, ja lähtiessään asiakas saa mukaansa 15€ arvoisen teepaketin.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 31.10.2018 asti
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Vain China Liangtse Wellnessin uusille asiakkaille
 • Voit ostaa 1 lahjakortin itsellesi ja 3 lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Arkadiankadun China Liangtse Wellnessiin numerosta 09 454 6301 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

CHINA LIANGTSE WELLNESS

China Liangtse Wellness on hyvinvointihoitola, joka on erikoistunut kiinalaiseen terveydenhoitoon. Hoitolan palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia uudistavia, stressiä poistavia ja elinvoimaa lisääviä hoitoja. Hoidot perustuvat mm. kiinalaiseen lääketieteeseen, vyöhyketerapiaan ja alkupainantaan yhdistettynä länsimaiseen hierontaan. Hoitolalla on toimipisteet Punavuoressa, Etu-Töölössä ja Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Löydät China Liangtse Wellnessin myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu China Liangtse Wellnessin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 7.8.2018.

DIILIÄ MYY

China Liangtse Wellness Etu-Töölö
Arkadiankatu 17
00100 Helsinki
Puh: 09 454 6301
Y-tunnus: 2509027-6
www.liangtse.fi