Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Hoito 1: 30 min akupunktio 29€ (arvo 64€)
  – säästä 55%
 • Hoito 2: 50 min meridiaanihieronta 39€ (arvo 87€)
  – säästä 55%
 • Hoito 3: 50 min akupunktio ja hieronta 40€ (arvo 90€)
  – säästä 56%

Hoito 1 sisältää 30 minuutin akupunktion, jossa kehon akupunktiopisteisiin painetaan ohuita neuloja. Akupunktio toimii kivunlievitykseen, mutta myös esimerkiksi selän ongelmiin, päänsärkyyn, migreeniin, aineenvaihduntaan, ummetukseen, masennukseen, nivelreumaan, nukkumishäiriöihin ja ruoansulatusvaivoihin. Tämä hoito ei auta ainoastaan terveysongelmiin vaan auttaa myös kehoa ja mieltä rentoutumaan.

Hoito 2 sisältää perinteisen kiinalaisen meridiaanihieronnan, joka keskittyy pään, niskan ja selän alueelle. Hieronta avaa tukoksia meridiaaneissa, eli kehon Qi:n kulkureiteissä. Meridiaanihieronta rentouttaa lihasjännityksiä, parantaa verenkiertoa ja Qi:n kulkureittien virtauksia sekä ylläpitää selän kuntoa. Hoito kohdistuu erityisesti tiettyjen meridiaanien jännityksien poistoon ja tuo myös rauhaa ja harmoniaa.

Hoito 3 yhdistää perinteisen kiinalaisen lääketieteen Tuinan-hieronnan ja akupunktion. Tämä hoito ei auta ainoastaan terveysongelmiimme vaan auttaa myös kehoa ja mieltämme rentoutumaan. Akupunktiossa kehon akupunktiopisteisiin painetaan ohuita neuloja. Akupunktio toimii kivunlievitykseen, mutta myös esimerkiksi selän ongelmiin, päänsärkyyn, aineenvaihduntaan, ummetukseen, masennukseen, nukkumishäiriöihin ja ruoansulatusvaivoihin. Akupunktio tehoaa myös allergioihin, kuten siitepölyallergiaan. Hoitojen aikana tarjoillaan teetä ja pikkusuolaista, ja lähtiessään asiakas saa mukaansa valinnaisen teepaketin.

Hoitojen aikana tarjoillaan teetä ja pikkusuolaista, ja lähtiessään asiakas saa mukaansa valinnaisen teepaketin.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 25.10.2019 asti
 • Vain China Liangtse Wellnessin uusille asiakkaille
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa 1 lahjakortin itsellesi ja 3 lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Iso Roobertinkadun China Liangtse Wellnessiin numerosta 09 278 4201 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

CHINA LIANGTSE WELLNESS

China Liangtse Wellness on hyvinvointihoitola, joka on erikoistunut kiinalaiseen terveydenhoitoon. Hoitolan palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia uudistavia, stressiä poistavia ja elinvoimaa lisääviä hoitoja. Hoidot perustuvat mm. kiinalaiseen lääketieteeseen, vyöhyketerapiaan ja alkupainantaan yhdistettynä länsimaiseen hierontaan. Hoitolalla on toimipisteet Punavuoressa, Etu-Töölössä ja Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Löydät China Liangtse Wellnessin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

China Liangtse Wellness
Iso Roobertinkatu 8
00120 Helsinki
Puh: 09 278 4201
Y-tunnus: 22136881
www.liangtse.fi