Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Leffaliput Regular Seats -paikoilla ja pienet popcornit kahdelle 19,95€ (arvo 27,95€)
  • Leffaliput Love Seats -paikoilla ja isot popcornit kahdelle 22,90€ (arvo 32,30€)
  • Leffaliput Star Seats -paikoilla ja isot popcornit kahdelle 25,90€ (arvo 38,30€)

Nauti elokuvaillasta tyylillä mukavuudesta tinkimättä! Kalasatamassa sijaitsevassa Redissä on viisisalinen elokuvateatteri, joka on Cinamonin mukaan Suomen viihtyisin! Elokuvateatterin sisustus yhdistelee palasia elokuvien kultaisesta aikakaudesta ja modernista pohjoismaisesta tyylistä. Elokuvasaleissa on panostettu mukavuuteen, viihtyvyyteen ja ainutlaatuiseen elokuvaelämykseen.

Yllätä kumppanisi ystävänpäivänä romanttisella elokuvaelämyksellä! Modernin, mutta perinteisen leffaelämyksen lisäksi voit nauttia treffejä varten suunnitelluista Love Seat -paikoista. Love Seat -paikat on suunniteltu kahdelle hengelle ja ne takaavat romanttisen illan elokuvan parissa.

Star Seat taas on Cinamonin tapa nostaa leffakokemus astetta kovemmalle tasolle. Nauti viikonlopun elokuvasi viiden tähden tyylillä: luksusistuin on varustettu pöytätasolla, avautuvalla jalkatuella ja elektronisella säädettävyydellä, mikä mahdollistaa yksilöllisemmän ja juuri sinulle sopivan elokuvaelämyksen.

Lahjakortti käy kaikkiin elokuviin. Regular Seats-paikat sisältävät kahdet pienet popcornit. Love Seats- sekä Star Seats-paikat sisältävät kahdet isot popcornit.

Regural Seats


Love Seats

Star Seats

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1.5.2019 asti
  • StarSeat-paikat ainoastaan Kosmos-salissa
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Lahjakortti toimii elokuvalippuna, vaihda Offerillan lahjakortti paikan päällä lipunmyynnissä elokuvalippuun

CINAMON REDI

Cinamon on nyt rantautunut Suomeen. Kalasatamassa sijaitsevassa Redissä on nyt viisisalinen elokuvateatteri, jota Cinamon kehuu lehdistötiedotteessaan ”Suomen viihtyisimmäksi”. Elokuvateatterin sisustus yhdistelee tiedotteen mukaan palasia elokuvien kultaisesta aikakaudesta ja modernista pohjoismaisesta tyylistä.

Aukioloajat:

Ma-to klo 11–21.30
Pe klo 11–22.30
La klo 10–22.30
Su klo 12–21.30

DIILIÄ MYY

Cinamon REDI
Kauppakeskus REDI
Hermannin rantatie 5
00580 Helsinki
Y-tunnus: 2839612-3
www.cinamonkino.com/redi