TARJOUS

 • Supermodel hoikentava ja kiinteyttävä yhdistelmähoito 149 € (arvo 380 €)
  – säästä 61 %
 • Vartalon sähköstimulaatio 79 € (arvo 220 €)
  – säästä 64 %

Kauneushoitola Clinic Mairista saat nyt kiinteyttävät Cryo-vartalohoidot jopa 64 % alennuksella. Cryo T Shock on uutta teknologiaa, jossa lämmitetään ja jäädytetään yhtäaikaisesti hoidettavaa aluetta. Jäädytykselle altistuminen aiheuttaa rasvasoluissa apoptoosin, joka on luonnollinen ja hallittu solukuolema, joka johtaa sytokiinin ja muiden tulehdusvälittäjien vapautumiseen. Tulehdussolut pilkkovat asteittain rasva-aineita toimenpiteen jälkeisinä kuukausina vähentäen rasvakerroksen paksuutta. T Shock -hoidot tuhoavat rasvasolut ja lisäävät ihon kollageenituotantoa jokaisen hoitokerran aikana lämpöshokin vuoksi. Rasvasoluista peräisin olevat lipidit vapautuvat ja kulkeutuvat imusuonijärjestelmässä prosessoitavaksi ja poistettavaksi. Kuolleet rasvasolut poistuvat kehosta noin 14 päivän kuluessa normaalin aineenvaihdunnan kautta.

Cool T Shock on innovatiivisin ja ei-invasiivisin tapa:

 • Poistaa paikallista rasvaa
 • Vähentää selluliittia
 • Kiinteyttää vartaloa ja kasvoja, sekä kirkastaa ihon sävyä ja kiristää ihoa

Cool T Shock -menetelmän teho perustuu kylmän ja lämpimän vuorotteluun.

Supermodel-yhdistelmähoito:
Supermodel-hoito hoikentaa ja kiinteyttää vartaloa. Yhdistelmähoito on tehokas ja yhden hoitokerran aikana tehdään rasvan jäädytys, lihasstimulaatio (kiinteytys) ja manuaalinen kylmä-lämpöshokkihoito.

Vartalon sähköstimulaatio:
Hoidossa käsitellään 1 alue. Sähköstimulaatio on tekniikka, jonka tavoitteena on stimuloida lihaksia sähkövirralla, jolla saavutetaan määrätty vaste. Lihasstimuaatiossa (EMS) lähetetään pieniä, matalajännitteisiä sähköimpulsseja lihakseen iholle asetettujen elektrodien kautta, jolloin lihas supistuu. Tällä menetelmällä pystytään myös vahvistamaan lihaksia.

cryo

Kuva: Kauneushoitola Clinic Mairi

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Clinic Mairin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA CLINIC MAIRI

Clinic Mairi hoitaa kauneutesi ja hyvinvointisi päästä jalkoihin Helsingin Punavuoressa. Hoitolan valikoimasta löytyvät muun muassa kasvohoidot, erikoiskasvohoidot, mikroneulaukset, vartalohoidot, laitehoidot, vyöhyketerapeuttiset jalkahieronnat, kuumakivihieronnat ja sokeroinnit. Tarjolla on myös urheiluhierontaa, intialaista päähierontaa sekä kasvojen lymfahierontaa. Löydät Clinic Mairin myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Clinic Mairi
Punavuorenkatu 4
00120 Helsinki
Y-tunnus: 2819535-6
Yrityksen sivut

Tutustu tästä muihin kauneusdiileihin!