Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Liikuteltava ja itseohjattava escape room -elämys 79€ (arvo 120€)

Tervetuloa pakopelien tulevaisuuteen!

Mitä jos voisit tuoda escape roomin mihin ikinä haluat? Cryptic Cargo on maailman ensimmäinen aidosti liikuteltava ja itseohjattava escape room -elämys. Sinä päätät missä, milloin ja miten haluat pelata! Se yhdistää pelivalmiin escape room -pelin, pakattuna helposti liikuteltavaan matkalaukkuun ja mobiilisovelluksen, joka auttaa pelaajia tarjoamalla erilaisia vinkkejä. Sovellus tuo elämykseen myös interaktiivisia vihjeitä ja tehtäviä, ja mukaansatempaavan äänimaailman. Käytännössä tämä tarkoittaa fyysisiä esineitä, lukkoja ja laatikoita, aivan kuin missä tahansa muussa escape roomissa. Esineet ovat pelivalmiita saapuessaan, avaa vain laukku ja pelaa!

The Outbreak vie sinut ja tiimisi kriittiseen maailmantilanteeseen. Ulkoavaruudesta tullut mystinen sairaus tuhoaa elämää maapallolla, ja ainoastaan sinulla ja tiimilläsi on mahdollisuus löytää tutkimusryhmän keksimä lääke ja lähettää se eteenpäin. Pelin voi pelata useamman kerran lainauksen aikana ja matkalaukussa on pakohuonepelin kokoamisohjeet mukana. Peli noudetaan Punavuoren Ahvenesta ja peli soveltuu 2-7 henkilölle.

Pystyttekö ratkaisemaan mysteerin?

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 12.11.2019 asti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa pakohuonepeli etukäteen Cryptic Cargon onlineajanvarausjärjestelmästä ja syötä Offerilla-lahjakortin koodi alennuskoodi-kenttään
  • Pakohuonepeli on noudettavissa Punavuoren Ahvenesta klo 15 alkaen ja pelin palautus seuraava päivänä klo 17 mennessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä pakohuonepelin noutopisteessä

CRYPTIC CARGO

Cryptic Cargo on maailman ensimmäinen aidosti liikuteltava ja itseohjattava escape room -elämys. Sinä päätät missä, milloin ja miten haluat pelata! Cryptic Cargo escape room matkalaukku on helposti liikuteltava, ja sisältää kaiken, mitä täysiveriseen pakohuone-elämykseen tarvitaan. Cryptic Cargo escape room -sovellus toimii ohjaimenasi kaikkeen tarvittavaan, jota tarvitaan mahtavaan escape room -elämykseen. Se tuo peliin muuttuvan äänimaailman, peliajan ja interaktiivisia vihjeitä ja tehtäviä. Sovelluksen avulla pelaajat saavat vinkkejä koska tahansa he kokevat tarvitsevansa niitä, kuten myös ohjeistukset itse pelin pelaamiseen ja sen uudelleenkokoamiseen. Tutustu Cryptic Cargon escaperoom elämykseen lisää Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu Cryptic Cargon asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 14.8.2019.

DIILIÄ MYY

Cryptic Cargo
Y-tunnus: 2853646-4
www.crypticcargo.com

Noutopaikka:
Punavuoren Ahven
Punavuorenkatu 12
00150 Helsinki