Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 5 kerran kortti joogaan 15€ (arvo 45€)
  • 5 kerran kortti street dance -tunneille 15€ (arvo 45€)

Aloita uuden vuoden kunniaksi uusi harrastus! Danceteam International tarjoaa nyt viiden kerran sarjakortin joogaan tai street dance -tunneille. Tunneilla on avoin taso, joten olet tervetullut testaamaan lajeja, olit sitten ensikertalainen tai kokeneempi harrastaja.

Joogassa avataan ja vahvistetaan kehoa sekä rauhoitetaan mieltä. Danceteamin joogatuntien taso on avoin, eli ohjaaja antaa osallistujille eri variaatioita jokaisen kehon tarpeiden mukaan. Tunnille voi tulla nauttimaan energisoivasta joogasta rennossa ilmapiirissä juuri sellaisena kuin on! Tunnit tiistaisin klo 19–20 Kulttuurikeskus Sähinässä Lauttasaaressa.

Street dance -tunnilla harjoitellaan katutanssien perus elementtejä, kuten bouncea, groovea ja simppeleitä askelsarjoja menevään musiikkiin. Jokaisella tunnilla rakennetaan lyhyt koreografia, jota pääset jammailemaan opettajan johdolla. Tunnit tiistaisin klo 18-19 Kulttuurikeskus Sähinässä Lauttasaaressa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.5.2019 asti
  • Tuntia ei tarvitse varata etukäteen, mutta mikäli sinulla on kysyttävää, lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä jooga- tai tanssitunnilla

DANCETEAM INTERNATIONAL OY

Danceteam International tarjoaa inspiroivan ja kansainvälisen ympäristön kaikenikäisille tanssijoille. Tanssikursseja ja opetusta löytyy useista maista, Suomen lisäksi esimerkiksi Tansaniasta, Saksasta ja Englannista. Erilaisten tanssikurssien lisäksi Danceteam tarjoaa joogatunteja. Danceteam Internationalin Facebookista ja Instagramista löydät lisää kuvia ja videoita.

DIILIÄ MYY

Danceteam International Oy
Puh: 040 163 9494
Y-tunnus: 2433971-1
www.danceteaminternational.com

Tunnit osoitteessa:
Kulttuurikeskus Sähinä, 3krs
Heikkiläntie 10
00210 Helsinki