Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Thaimaalainen yrttipallohieronta 30€ (arvo 65€)

Rentoudu Kauneushoitola Denovan eksoottisessa yrttipallohieronnassa! Thaimaalainen hieronta yhdistää rauhalliset liikkeet ja luonnolliset öljyt. Perinteinen thaimaalainen hieronta on tavallisesti öljyhierontaa voimakkaampi, mutta se voidaan myös tehdä hellemmin, jolloin vaikutus on rauhoittava ja rentouttava. Mitä voimakkaampaa painelutekniikkaa käytetään, sitä energisoivampi ja virkistävämpi hieronta on. Syvähieronnan lisäksi hoitoon kuuluu myös erilaisia venytyksiä, jotka lihasten ohella rentouttavat myös niveliä. Hoidossa käytetään luonnollisia öljyjä. Hieronta sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. Yrttipallohieronnassa ainutlaatuiset yrttipallot ovat täynnä thaimaalaisia yrttejä: vuori-inkivääriä, kurkumaa, limettiä, kriptolepsis Buchanania, aromaattista kurkumaa, patchoulia ja kamferia. Yrttipallojen pehmeä vaikutus kehon kudoksiin antaa suotuisan vaikutuksen biologisesti aktiivisiin kehon pisteisiin ja helpottaa biosähköisten impulssien liikkumista kehossa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä ja käytettävissä ma-su klo 9–18
  • Ajanvaraus viimeistään 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaolon päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 726 0011 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

NATALIJA FORSBERG

Natalija Forsberg tarjoaa kauneuden ja hyvinvoinnin hoitoja asiakkaille Helsingin Ruoholahdessa kauneushoitola Denovan tiloissa. Natalijan palveluvalikoimasta löytyy muun muassa antiselluliittista sekä klassista hierontaa, sokerointeja, käsi- ja vartalohoitoja sekä kestopigmentointeja.

DIILIÄ MYY

Natalija Forsberg/Denova
Itämerenkatu 8
00180 Helsinki
Puh: 040 726 0011
Y-tunnus: 2585093-3
www.denovasalonki.fi