Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 30 min DIGIAPUSI-palvelu kotikäyntinä pääkaupunkiseudulla 19€ (arvo 55€)
  – säästä 65%
 • 30 min DIGIAPUSI-palvelu puhelinkonsultaationa 10€ (arvo 35€)
  – säästä 71%

Tarvitsetko apua älylaitteen käytössä? Tai haluat parantaa TV:si katselukokemusta? Tuntuuko, että mobiililaitteesi näppäimistö ei tottele sinua tai painikkeet ovat liian pienet? Seers Oy: ltä saat nyt DIGIAPUSI-palvelun, joka tarjoaa asennusapua ja käyttöopastusta älypuhelimille, tablet-laitteille, tietokoneille, tulostimille, äly-televisioille ja kotiteattereille. Kun on omaan tarpeeseen sopivat laitteet, ne on asennettu oikein ja käyttöopastus on tehty huolella, laitteiden käyttö on mukavaa ja niistä saa mahdollisimman paljon hyötyä ja iloa jokapäiväiseen elämään.

DIGIAPUSI-palvelun opastajilla on aito halu opastaa kaikkia saamaan älylaitteistaan mahdollisimman paljon hyötyä ja iloa sopivaan hintaan ja maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Lukuisat tyytyväiset asiakkaat ovat osoittaneet sen, että DIGIAPUSI-palvelu on ylittänyt asiakkaiden odotukset. Seers Oy:llä on tyytyväisyystakuu – jos sovitussa ei onnistuta, etkä ole tyytyväinen, palvelu ei maksa sinulle mitään.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika 050 506 0087 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio opastuksen yhteydessä

SEERS OY

Seers Oy on uusi suomalainen yritys, joka tuottaa laadukkaita, arkea helpottavia digitaalisia palveluita. Yrityksen vahvuudet ovat hyvin ja luotettavasti toteutettujen teknisten ratkaisujen lisäksi ketteryys tarvittavissa muutoksissa, arvot, jotka ohjaavat toimintaa sekä palveluiden viimeistely, joka tehdään aina ammattitaidolla ja vahvalla halulla kehittää asiakaskokemusta. Seers Oy tekee asennuksia ja opastuksia tulemalla asiakkaan luokse, puhelimitse ja videoetäyhteyden kautta asiakkaan sijainnista ja toiveista riippuen. Seers Oy myös suunnittelee ja toteuttaa internetverkon parannuksia. Löydät yrityksen myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

Seers Oy
Mäkitorpantie 40
00640 Helsinki
Puh. 050 506 0087
Y-tunnus: 2919712-6
www.hakusi.fi/digiapusi