Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Pääsylippu Duudsonit Activity Parkiin 12€ (arvo 19€)

Duudsonit Activity Park kutsuu seikkailemaan Duudsoneiden tapaan! Tässä puistossa pääset temppuilemaan, näkemään ystäviä, suunnittelemaan jekkuja ja kokeilemaan mitä erilaisimpia aktiviteetteja! Duudsonit Activity Park sijaitsee Espoon Iso Omenassa, josta löytyy peltojen kokoinen Trampoliinialue, jättisuuri Ninjaseikkailurata ja latvoihin kurotteleva Puumaja. Vaikka äiti kotona kieltäisi, niin täällä voi pelata sählyä ja korista keittiössä, potkia palloa autotallissa, lämätä kiekkoa olohuoneesssa ja pelata curlingia saunassa. Suojuoksussa pääset rämpimään, Luolastossa seikkailemaan ja kilpailuhenki syttyy kaverisi kanssa Koskihyppelyssä. Tule ja koe yli 30 eri aktiviteettia Espoon puistossa! Tekemistä riittää koko päiväksi ja kaiken ikäisille. Kasva isoksi – älä aikuiseksi!

Pääsylippuranneke on voimassa koko päivän. Saman päivän aikana puistosta poistuminen ja sinne palaaminen on mahdollista ranneketta käyttäen. Trampoliinialueella edellytetään asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Voit tuoda omat trampoliinisukat mukanasi tai trampoliinisukkia voi ostaa kassoilta saapuessasi puistoon. Sukkien hinta 4€/pari ja 10€/kolme paria.

Kuvat: Duudsonit Activity Park

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.9.2019 asti
  • Lahjakortti on käytettävissä vain Espoon toimipisteessä
  • Trampoliinialueella tulee käyttää trampoliinisukkia. Voit tuoda omat trampoliinisukat tai voit ostaa sukat kassoilta hintaan 4€/pari
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä puistossa

DUUDSONIT ACTIVITY PARK

Duudsonit Activity Park on kaiken ikäisille tarkoitettu liikunnallinen hauskanpitopaikka, jossa voi turvallisesti kokeilla myös duudsonmaisia temppuja! Duudsonit Activity Parkissa koko perhe pääsee viettämään rentoa aikaa yhdessä. Sisätiloissa on helppo hullutella vuoden jokaisena päivänä. Täällä haastat itsesi ja seikkailet turvallisesti – tämä koskee myös työporukoita ja muita ryhmiä. Puistosta löytyy monenlaista aktiviteettia vauvasta vaariin! Voit tutustua Duudsonit Activity Parkiin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Duudsonit Activity Park
Piispansilta 11
02230 Espoo
Y-tunnus: 2794248-7
Puh: 0442 394 287
www.dap.fi