Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Viikonloppubrunssi kahdelle 25€ (arvo 39,80€)

Kiireettömät aamut, herkullinen ruoka ja ihanat ystävät – täydellisen viikonlopun kruunaa brunssi! Pääkaupunkiseudun suosituin brunssi katetaan nyt alennettuun hintaan Dylan Marmoripihassa, Bölessä sekä Tiksissä. Ravintoloiden laadukkuudesta tunnettu brunssipöytä notkuu sesongin maukkaimmista lämpimistä ruoista ja raikkaista salaateista, jälkiruokia unohtamatta! Dylanit muodostavat boheemin lounas- ja brunssiravintoloiden perheen, ja jokainen ravintola oma persoonansa. Kurkkaa alta toimipisteiden kuvaukset.

Brunssi tarjoillaan viikonloppuisin Marmoripihassa ja Tiksissä  klo 10:30–15:00 ja Bölessä klo 11:00–15:00. Huomioithan, että lahjakortti on voimassa ainoastaan viikoilla 47–50.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa viikoilla 47–50 lauantaisin ja sunnuntaisin
  • Lahjakortti on käytettävissä vain Dylan Marmoripihassa, Dylan Bölessä ja Dylan Tiksissä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Ei ostorajoitusta. Voit ostaa ja käyttää niin monta kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  •  Voit tehdä pöytävarauksen Dylanin onlinevarausjärjestelmästä tai soittamalla ravintolaan. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Pöytävaraus ei ole pakollinen.
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

SOUPSTER FAMILY

Soupster Family on urbaani helsinkiläinen ruoan ja juoman yhteisö, jossa on edustettuna useita eri tyylisiä ravintoloita kuten White Guide Nordic palkitut Pastor ja Southpark sekä boheemit Dylan lounasravintolat. Lisäksi yritys tarjoaa catering- ja tapahtumatoimintaa sekä konsultointia ravitsemusalan projekteissa.

 

 

 

LUNASTUSPAIKAT

Dylan Marmoripiha
Keskuskatu 3 A
00100 Helsinki
Puh: 040 772 8677

Dylan Böle
Pasilankatu 10, 2. kerros
00240 Helsinki
Puh: 040 024 2388

Dylan Tiksi
Väritehtaankatu 8, 3. kerros
01300 Vantaa
Puh: 040 56 66 118

DIILIÄ MYY

Offerilla Oy