Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • EF Kielimatkat – jopa 500€ ennakkovaraajan alennus kesän 2020 kielimatkoista!

Vietä elämäsi paras kesä kielimatkalla!

Kielimatka antaa tilaisuuden matkustaa ulkomaille jo nuorena. Näe maailmaa, opi uutta, kerää itseluottamusta – ja palaa kotiin uusia kokemuksia rikkaampana.

Kielimatka ulkomailla on ikimuistoinen elämys. Voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon EF:n yli 40 kohteesta ja 7 eri kielestä. Halusitpa kokea Lontoon metropolin sykkeen, rentoutua Maltan rannoilla, elää hetken amerikkalaista unelmaa tai tutustua japanilaiseen kulttuuriin pintaa syvemmältä, EF:n kielimatkalla tämä kaikki on mahdollista.

Kielimatkalla opit uutta ympäröivästä maailmasta ja itsestäsi. Kehität kielitaitoasi ja saat kansainvälistä kokemusta, joka voi viedä elämässä pitkälle. EF:llä on yli 50 vuoden kokemus kielimatkojen järjestämisestä, joten voit jättää kaiken heidän huolekseen ja keskittyä itse vain nauttimaan unelmiesi matkasta. Tutustu EF:n kielimatkavalikoimaan ja ota ensimmäinen askel maailman ääriin!

Alennuksen suuruus riippuu siitä, minkälaisen matkan varaat:
– 500€ alennus 4 viikon kielimatkoista Euroopan ulkopuolella
– 400€ alennus 4 viikon kielimatkoista Euroopassa
– 300€ alennus kaikista 3 viikon kielimatkoista
– 200€ alennus kaikista 2 viikon kielimatkoista

Lunasta ennakkovaraajan alennus näin:
1. Selaa EF Kielimatkojen kielimatkoja ja valitse suosikkisi
2. Varaa kielimatka EF Kielimatkojen kotisivuilta, numerosta 09 6869 23 11 tai paikan päällä osoitteessa Kalevankatu 44, 00180 Helsinki
3. Saat ennakkovaraajan alennuksen, kun mainitset Offerilla-alennuksen varausta tehdessäsi

EHDOT

  • Kielimatka on varattava 28.6.2019 mennessä
  • Ennakkovaraajan alennus koskee kesän 2020 kielimatkoja kurssiliiderin johdolla 10-18 vuotiaille
  • Tarjous ei ole yhdistettävissä muiden alennusten kanssa, ja se koskee vain uusia varauksia
  • Alennuksen suuruus on 200–500€
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

EF KIELIMATKAT

EF Kielimatkoilla on yli 50 vuoden kokemus kielimatkojen järjestämisestä. Opetus on vuorovaikutteista ja osallistavaa, ja sitä täydentää myös kurssilla vietetty vapaa-aika – kun olet aamusta iltaan kielen ympäröimänä ja sovellat oppimaasi jatkuvasti käytäntöön, kielitaito kehittyy väistämättä. Kielimatkat toteutetaan mahtavissa kohdekaupungeissa eri puolilla maailmaa, ja kiehtova ympäristö on omiaan inspiroimaan kielen opiskelussa. Opiskelun ohella EF tarjoaa kuitenkin myös paljon muuta: kokonaisvaltaiseen kurssikokemukseen kuuluu myös jännittäviä vapaa-ajan aktiviteetteja ja retkiä sekä tuki kellon ympäri. Lisäksi EF Kielimatkat järjestää kaiken tarvittavan matkaa varten, aina lennoista lentokenttäkuljetuksiin, aterioihin ja kattavaan matkavakuutussuojaan asti. Käy tutustumassa EF Kielimatkoihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

EF Kielimatkat
Kalevankatu 44
00180 Helsinki
Puh: 09 6869 23 11
Y-tunnus: 0107529-0
www.ef.fi