Tarjous

  • 30 päivää ilmaiseksi

Tervetuloa matkalle tuntemattomaan Elisa Kirjaan – nyt ilmaiseksi jopa 30 päivän ajaksi!

Elisa Kirjasta löydät maan laajimman valikoiman suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja. Rekisteröidy nyt maksutta ja suosikkikirjasi kulkevat puhelimessa ja tabletissa kätevästi mukanasi minne menetkin.5 syytä kokeilla Elisa Kirjaa:

1. Mukavaa ajanvietettä aina mukanasi – kätevästi omassa puhelimessa ja tabletissa.
2. 100% ilmainen ja sitoumukseton rekisteröityminen, ei edellytä myöskään Elisan liittymäasiakkuutta.
3. Saat käyttöösi yli 400 ilmaista klassikkoa, mm. Sherlock Holmesia ja Jules Verneä – lue vaikka kaikki!
4. Suomen laajin valikoima suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja, luettavaa löytyy jokaiseen makuun ja tunnelmaan. Kuumimpia uutuuksia ja rakastetuimpia klassikoita!
5. Edullista luettavaa tabletiin ja puhelimeen, ääni- ja e-kirjoja aina tarjouksessa.Rekisteröidy ja sukella laajaan kirjavalikoimaan tästä

Voit perua palvelun helposti netissä koska vain itse haluat. Tarjoamme ensimmäiset 30 päivää ilmaiseksi, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla. Elisa Kirja Mini (20 tuntia/kk) 9,99 €/kk ja Elisa Kirja Premium (110 tuntia/kk) 16,99 €/kk.

Tutustumisedun hyödyntäminen tai Elisa Kirja -tunnusten tekeminen ei sido ostamaan, eikä edellytä Elisan liittymää/asiakkuutta. 

Näin hyödynnät tarjouksen

  1. Siirry Elisa Kirjan sivuille
  2. Luo tunnukset täyttämällä tietosi
  3. Lataa Elisa Kirja -sovellus laitteeseesi
  4. Kuuntele ja lue mieleisiä kirjoja niin paljon kuin haluat, myös offline

Ehdot

  • Voimassa toistaiseksi
  • Vain uusille asiakkaille

Yrityksestä

Elisa Kirja on kotimainen kirjapalvelu, joka on välittänyt tarinankerrontaa ja faktatietoa rakastaville lukijoilleen ja kuuntelijoilleen eniten suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja jo yli 11 vuoden ajan! Kokeilemalla Elisa Kirjaa pääset tutustumaan maan laajimpaan valikoimaan suomenkielisiä äänikirjoja, e-kirjoja ja podcasteja. Palvelusta löytyy valtavasti luettavaa ja kuunneltavaa jokaiseen makuun, ja pian huomaat olevasi osa alati kasvavaa kirjafanien yhteisöä!

Katso myös muut alennuskoodit