Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kulmien kestopigmentointi sisältäen vahvistuksen 159€ (arvo 350€)

Kulmien kestopigmentointi saa sinut näyttämään huolitellulta myös ilman meikkiä! Pigmentointi sopii erinomaisesti muun muassa sellaisille henkilöille, jotka ovat todella vaaleita tai jotka urheilevat paljon. Emmi Nail’s & Beauty Studiossa kestopigmentoinnin väri ja muoto suunnitellaan aina yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Pigmentointi toteutetaan kunkin asiakkaan silmien-, hiusten- ja ihonväri sekä kasvojen muoto huomioiden. Toimenpide koostuu kahdesta käsittelykerrasta. Ensimmäisellä kerralla toteutetaan haluttu muoto ja väri, jotka vahvistetaan kahden kuukauden kuluessa ensimmäisestä kerrasta. Vahvistuskerralla pigmentointia ei tarvitse aloittaa tyhjästä, mutta värin ja muodon vähäinen muutos ovat mahdollisia.

Emmi Nail’s & Beauty Studiossa käytetään hyväksi todettuja puudutusmenetelmiä, joiden ansiosta toimenpide on lähes kivuton. Pigmentoinnin kestoon iholla vaikuttavat ihon yksilölliset tekijät sekä käsitelty alue. Muun muassa rasvainen ihoa sekä runsas auringonotto ja alkoholin käyttö voivat lyhentää pigmentoinnin kestoa. Kestopigmentointi onkin hyvä vahvistaa noin 1–3 vuoden välein.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä ma–pe
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 743 4043 tai onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

EMMI NAIL’S & BEAUTY STUDIO

Emmi Nail’s & Beauty Studio tarjoaa kauneudenhoitopalveluita Helsingin Kampissa kauneushoitola Rose d’Orientin tiloissa. Muina aikoina Emmi Nail’s & Beauty Studio toimii Rovaniemellä. Kauneushoitolan palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa sokeroinnit, täyteainehoidot, biorevitalisaatio ja mesoterapia. Tutustu Emmi Nail’s & Beauty Studioon myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Emmi Nail’s & Beauty Studio
Eerikinkatu 42 (Rose d’Orientin tiloissa)
00180 Helsinki
Puh: 040 743 4043
Y-tunnus: 2131322-5
www.emminails.fi