Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 1 kerran EMS-tutustumistreeni 15€ (arvo 30€)
  • 5 kerran EMS-treenit 109€ (arvo 219€)

Kokeile 20 minuutin EMS-treeniä kokeneen personal trainer Sirje Hienosen ohjeistuksella! EMS-treeni tapahtuu sähköimpulsseja lähettävän ja elektroiden varustetun puvun ollessa päällä. Treenipuvun sisäänrakennetut elektrodit ovat suorassa yhteydessä vartaloon, josta ne tehokkaasti stimuloivat lihaksia. Sähköinen stimulaatio vaikuttaa myös syviin lihaksiin. Lihasten sidekudosten verenkierto paranee, mikä voi myös tehdä ihostasi entistä kimmoisamman ja kiinteämmän. EMS-harjoittelupuvut ovat ergonomisesti muotoiltuja ja tuntuvat mukavilta päällä.

EMS-harjoittelunkerran aikana aktivoidaan samanaikaisesti yli 300 lihasta. Harjoitukset ovat yksilöllisiä, jolloin voidaan keskittyä asiakkaan haluamaan kehon alueeseen. EMS-treeni on tehokas treenimuoto, joka myös kiinteyttää lihaksia, vähentää nestekertymiä ja piristää verenkiertoa kehossa. Tällä harjoittelumuodolla säästät aikaa ja rahaa sekä maksimoit treenaamisesi tehokkuuden. EMS-harjoittelulla on myös nuorentavia ja aineenvaihduntaa kiihdyttäviä vaikutuksia.

20 minuuttia kestävä EMS-treeni vastaa jopa 180 minuutin kuntosalitreeniä! Lisätietoa tästä trendikkäästä treenimuodosta löydät yrityksen verkkosivuilta.

EMS-treeni

 

EHDOT

  • Ensimmäinen käyntikerta tulee varata 4 kk sisään lahjakortin ostosta
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika EMS-treenin ajanvarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

EMS-TREENI

EMS-treeniä ohjaava Sirje Hienonen on erityisesti xbodyyn erikoistunut personal trainer, joka toivottaa asiakkaansa tervetulleiksi treenaamaan räjähdysmäisessä suosiossa olleen EMS-treenin pariin!  Treeneissä käytettävät edistyneet xbody-laitteet auttavat lihaskunnon kehittymistä nopeasti ja turvallisesti. Tutustu EMS-treeniin ja Sirje Hienosen muihin palveluihin Facebookissa sekä Instagramissa.

Normaalihinta perustuu EMS-treenin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 4.2.2019

DIILIÄ MYY

EMS-treeni
Ylä-Malmin tori 3
00700 Helsinki
Puh: 0451363128
Y-tunnus: 2394658-7
www.ems-treeni.fi