Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Valinnainen Escape Room -peli 75€ (arvo 155€)

Oletko valmis pakenemaan? Pakohuonepelissä sinulla ja tiimilläsi on 60 minuuttia aikaa ratkaista erilaisia tehtäviä, mysteerejä ja pulmia vihjeiden avulla. Jännityksen täyteisessä pelissä kadotat ajantajun ja haastat niin mielikuvituksesi ja päättelykykysi ennennäkemättömällä tavalla!

Sijainnit ja pakohuonepelit:

Fredrikinkatu 34:

Royal Secret – Pystyttekö tiimisi kanssa paljastamaan sata vuotta sitten toimineen salaseuran mysteerin ja löytämään Suomen syrjäytetyn kuninkaan kruunun?

Smuggler Monk – Vuonna 1542 munkki nimeltä Fredericus pakenee henkensä edestä– pystyttekö seuraamaan munkkia ja löytämään luostarin aarteen?

Water of Life – Joudutte viskitislaamon kautta vaaralliselle aikamatkalle Skotlantiin selvittämään vanhaa murhamysteeriä ja kutsumaan elämän veden lähteen hengen takaisin. Pääsettekö itse takaisin?

Bulevardi 27:

The Ghost of the Opera – perustuu suomen kuuluisimman kummituksen tositarinaan

Fabianinkatu 23:

Bewitched – Epäonni ja pimeät voimat ovat laskeutuneet kuningaskuntaan ja rakastettu prinsessa on kadonnut. Kuningas haluaa epätoivoisesti löytää tyttärensä!

Santa’s Key – Auta joulupukkia löytämään hänen taika-avaimensa ja koe jouluilo ympärivuoden

Heartbroken House – Talo Ophelia, kaunis design-luomus, etsii uutta omistajaa. Ehkä haluaisit muuttaa taloon?

The Great Vanishing Act – Mahtava taikuri on saapunut kaupunkiin! Taikuri esittää hienon katoamistempun, mutta kuka katoaa..?

Director’s Cut – Kuuluisa elokuvaohjaaja Oscar Urban kuva uutta elokuvaa. Haluaistko roolin ja astua elokuvan tekemisen taianomaiseen maailmaan, jossa mitä vain voi tapahtua?

Black Love – Selvitä, mitä järkyttäviä salaisuuksia piiloutuu tavalliseen bed & breakfastiin ennen kuin on liian myöhäistä…

Dinner Party – Olet saanut kutsun illalliskutsun tuntemattomalta naiselta. Uteliaisuudesta olet hyväksynyt kutsun ja saavut hänen kauniille asunnolleen keskelle Helsinkiä.

Magic Portal – Ulkoilma Escape Game – Taikaportaali toiseen dimensioon on avautunut ja ilkeät peikot pääsevät Maahan tuoden mukanaan vihaa ja pelkoa. Oletko tarpeeksi rohkea etsiäksesi portaalin Helsingistä?

Operation Mindfall – Ulkoilma Escape Game – Terroristijärjestö on kehittänyt viruksen, joka tartuttaa ihmisten aivot ja terroristit pystyvät kontrolloimaan urhien mieliä. Järjestöllä on salainen tutkimuskeskus jossain Helsingissä ja he ovat valmiina laukaisemaan aseen, joka pääsee kontrolloimaan mieltäsi!

Dark-Mind (VR-peli) – Tiimisi sukeltaa psykopaatin pimeään muistiin selvittääkseen mystisen kidnappauksen

Kosmos (VR-peli) – Teleporttaa itsesi kauas avaruuteen ja pelasta maapallo yhdessä supertiimisi voimin

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.4.2019 asti
  • Ajanvaraus viikko ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset Escape Room Helsingin ehtojen mukaan
  • Royal Secret -pakohuonepeli on avoinna vain tammikuun loppuun asti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Escape Roomin onlineajanvarauskalenterin kautta ja kirjoita lahjakortin koodi ”Kupongin koodi” -kenttään
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä pakohuoneessa

ESCAPE ROOM HELSINKI®

Escape Room Helsinki® tarjoaa toden tuntuisia pakohuoneseikkailuja Helsingin keskustassa, kolmessa eri osoitteessa. Päästäksesi ulos huoneista, sinun on ratkaistava arvoituksia vihjeiden avulla tiimisi kanssa. Pelissä pärjää, kun katselee ympärilleen, huomioi asioita ja ajattelee luovasti! Escape Room tarjoaa erilaisia pakohuonekokemuksia sisätiloissa ja ulkona. Löydät Escape Room Helsingin® myös Facebookista ja Instagramista.

Normaalihinta perustuu Escape Room Helsingin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 8.1.2019.

DIILIÄ MYY

Escape Room Helsinki®
Puh: 010 323 57 32
Y-tunnus: 2077484-7
www.escaperoom.fi