Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS | Vapaavalintainen biorevitalisaatiohoito | Helsinki, Roihupelto

  • Biorevitalisaatiohoito (RevitaJal-tuotteilla) 65 €
  • Biorevitalisaatiohoito (Skin-tuotteilla) 85 €

Haaveiletko nuorekkaammasta ja heleämmästä ihosta? Estemed tarjoaa nyt biorevitalisaatiohoidon ihosi uudistamiseen ja tasoittamiseen RevitaJal- tai Skin-tuotteilla. Biorevitalisaatiohoito on hyaluronihappohoito, jolla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä tehokkaasti. Hoidossa ihon syvään kerrokseen eli dermikseen ruiskutetaan hyaluronihappoa ohuella neulalla. Biorevitalisaatiohoito tekee ihostasi kiinteämmän ja joustavamman sekä tehostaa ihon omaa kollageenintuotantoa.

Biorevitalisaatihoito toteutetaan valintasi mukaan joko RevitaJal- tai Skin-tuotteilla. Tutustu tuotteisiin alta:

RevitaJal-tuotteet

RevitaJal-tuotteiden vaikuttavana aineena on biologisesti yhteensopiva uudelleenimeytyvä lineaarinen, ei-eläinperäinen hyaluronihappo. Tuotteet sopivat hyvin kasvojen, kaulan ja rinnan alueen ihon nuorentamiseen, juonteiden korjaamiseen sekä kasvojen ja huulten uudelleenmuotoiluun.

RevitaJal 1 sopii hienoille juonteille ja pinnallisille rypyille sekä kasvojen, kaulan, rinnan alueen ja käsien revitalisaatioon.

RevitaJal 2 sopii hieman syvemmille rypyille, kuten pinnalliset rypyille suun ympärillä ja poskissa tai kasvojen, kaulan, rinnan alueen ja käsien intensiiviseen revitalisaatioon.

RevitaJal 3 sopii keskisyville kasvojen rypyille, kuten nasolabiaalisille poimuille tai volyymin lisäämiseen kasvoihin poskipäiden, leuan, nenänselän, huulten tai kulmakarvojen alueille.

RevitaJal

Skin-tuotteet

Skin-Ox-biorevitalisaatiohoito aktivoi dermiksen toimintaa sekä stimuloi ihon omaa hyaluronihapon, elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Skin-Ox vähentää pigmenttiläiskiä, ehkäisee ja hoitaa ruusufinniä, parantaa tupakoitsijan ihon väriä, kosteuttaa ihoa ja lisää ihon kimmoisuutta sekä omaa kosteudensitomiskykyä. Skin-Oxilla on voimakas antioksidanttinen vaikutus.

Skin-B-biorevitalisaatiohoito kosteuttaa ihoasi välittömästi. Lisäksi Skin-B stimuloi ihosi omaa hyaluronihapon, elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Skin-B myös parantaa ihosi sävyä ja väriä, syväkosteuttaa ja elvyttää ihoasi, vähentää syviä ryppyjä, parantaa mikroverenkiertoa sekä pienentää silmäpusseja ja silmäkulmien ryppyjä.

Skin-R-biorevitalisaatiohoito vahvistaa dermistä, poistaa veltostumia kasvoilta sekä kiinteyttää ihoasi tehokkaasti.

Skin-Colin-biorevitalisaatiohoito kiinteyttää ihoasi välittömästi. Skin-Colin myös virkistää ja kosteuttaa ihoasi sekä vähentää ryppyjä ja tasoittaa juonteita. Lisäksi Skin-Colin parantaa ihosi mikroverenkiertoa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain yli 18-vuotiaille. Hoidot eivät sovellu raskaana oleville
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kosmetologikeskuksessa

ESTEMED

Korkeatasoiseen kauneudenhoitoon erikoistunut Estemed on kosmetologikeskus Helsingissä, Siilitiellä. Kauneushoitoja on tarjolla niin nuorekkuuden ylläpitoon kuin virkeämmän ilmeen saavuttamiseksi. Henkilökunta koostuu kansainvälisen koulutuksen omaavista lääkäreistä, joilla on pitkä kokemus kauneusalasta. Työntekijät pysyvät ajan tasalla uusista hoitomenetelmistä ja tuotteista osallistumalla jatkuvasti alan koulutuksiin ja messuihin. Löydät Estemedin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Estemed
Siilitie 6
00880 Helsinki
Puh: 044 975 9970
Y-tunnus: 2705314-5
Yrityksen sivut

Katso kaikki kauneus-kategorian diilit

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.