Huomioithan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit siis ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Huulten muotoilu 139 € (arvo 199 €)
  – säästä 30 %
 • Huulten ja leukalinjan muotoilu 189 € (arvo 360 €)
  – säästä 48 %

Estemed tarjoaa nyt ammattilaisen suorittaman huulten muotoilun valinnaisella leukalinjan muotoilulla. Toimenpiteessä käytetään 1 ml RevitaJal Volume -hyaluronihappovalmistetta per alue. Lue alta, mitä piirteitä voi huulten ja leukalinjan muotoilulla kohentaa ja korostaa.

Huulten muotoilu (1 ml RevitaJal Volume)

– huulten epäsymmetrian korjaus
– huulten täyteläistäminen
– amorinkaaren korostus
– huulten syväkosteutus

Leukalinjan muotoilu (1 ml RevitaJal Volume)

– kaksoisleuan tai ”hamsteripussien” häivytys
– leuan kärjen terävöitys ja pidennys
– leuan kärjen kuopan täyttö
– leukalinjan luonnollisen muodon korostus

RevitaJal Volume on uuden sukupolven täyteaine, jossa on käytetty bioteknisesti valmistettua ristisidottua hyaluronihappoa. Täyteaine ei käytännössä sisällä lainkaan endotoksiineja tai muita toksisia aineita, tehden RevitaJal Volume -tuotteista markkinoiden turvallisimpia ja suosituimpia. Täyteaineelle on myönnetty laatutodistus ja CE-merkki 0373.

Täyteainehoidolla saavutetaan luonnollinen lopputulos, joka on välittömästi nähtävissä hoitokerran jälkeen. Itse toimenpiteen kesto on 30–60 minuuttia. Ennen täyteaineen injektoimista käsiteltävä alue puudutetaan puudutusvoiteella. Hoidon jälkeen huulet ja leukalinja saattaavat turvota, punoittaa tai kiristää. Mahdolliset oireet katoavat kuitenkin 1–3 vuorokauden kuluessa. Täyteaine poistuu kehosta vähitellen normaalina hajoamistuotteena, joten hoidon vaikutus ei ole pysyvä. Täyteainehoidon vaikutus kestää yleensä 4–12 kuukautta, riippuen käsiteltävästä alueesta, ihotyypistä ja asiakkaan iästä.

Huom! Huulten ja leukalinjan muotoilu hyaluronihapolla ei sovi raskaana oleville tai imettäville, eikä toimenpidettä tehdä alle 18-vuotiaille. Myös vakavat allergiat, akuutit tulehdukset sekä autoimmuunisairaudet ovat este toimenpiteelle. 

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 044 975 9970 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ESTEMED

Korkeatasoiseen kauneudenhoitoon erikoistunut Estemed on kosmetologikeskus Helsingissä, Siilitiellä. Kauneushoitoja on tarjolla niin nuorekkuuden ylläpitoon kuin virkeämmän ilmeen saavuttamiseen. Henkilökunta koostuu kansainvälisen koulutuksen omaavista lääkäreistä, joilla on pitkä kokemus kauneusalasta. Työntekijät pysyvät ajan tasalla uusista hoitomenetelmistä ja tuotteista osallistumalla jatkuvasti alan koulutuksiin ja messuihin. Löydät Estemedin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Estemed
Siilitie 6
00880 Helsinki
Puh: 044 975 9970
Y-tunnus: 2705314-5
www.estemed.fi