Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Rintojen kohotus 4D-mesolangoilla (20 kpl) ja botuliini-hoito valitsemallesi alueelle 199€ (390€)

Mesolangat ovat keino muokata vartaloa kiristämällä ihoa vahvoilla ja ohuilla langoilla. Langat laitetaan paikalleen injektiomenetelmällä, ja ne antavat rinnoille lifting-vaikutuksen. Langat ovat biohajoavaa materiaalia ja hajoavat itsestään kolmen kuukauden kuluessa hoidosta, mutta niiden tuottama tulos voi säilyä jopa kaksi vuotta. Hoidosta ei jää jälkiä ohueenkaan ihoon. Rintojen kohotus tehdään uudenlaisilla polymaitohaposta valmistetuilla 4D-mesolangoilla, joista ei aiheudu allergia- tai muita oireita. Hoidon suorittaa 4D-mesolankakouluttajanakin toimiva lääkäri.

Tarjous sisältää myös valinnaisen alueen botuliini-hoidon. Botuliini tekee kasvojen yleisilmeestä virkeän, levänneen ja nuorekkaan näköisen. Tehokkaan ja vaarattoman botuliinihoidon vaikutus kestää yksilöllisesti 6–12 kuukautta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Hoidot eivät sovellu raskaana oleville
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 046 894 3820 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ESTEMED

Korkeatasoiseen kauneudenhoitoon erikoistunut Estemed on kosmetologikeskus Helsingissä, Siilitiellä. Kauneushoitoja on tarjolla niin nuorekkuuden ylläpitoon kuin virkeämmän ilmeen saavuttamiseen. Henkilökunta koostuu kansainvälisen koulutuksen omaavista lääkäreistä, joilla on pitkä kokemus kauneusalasta. Työntekijät pysyvät ajan tasalla uusista hoitomenetelmistä ja tuotteista osallistumalla jatkuvasti alan koulutuksiin ja messuihin. Estemed löytyy myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Estemed
Siilitie 6
00880 Helsinki
Puh: 046 894 3820
Y-tunnus: 2705314-5
www.estemed.fi