Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Täyteainehoito otsan- tai suunympäryksen rypyille 145€ (arvo 210€)

Täyteainehoito on tehokas ja turvallinen tapa nuorekkaamman ilmeen saavuttamiseen! Estemed tarjoaa nyt ammattilaisen suorittaman täyteainehoidon otsan- tai suunympäryksen rypyille 1 millilitran Revitajal Volume Thin -täyteaineella. Täyteaine sisältää muun muassa hyaluronihappoa, jota ihossa on jo luonnostaan. Ikääntymisen myötä hyaluronihapon tuotanto kuitenkin vähenee, minkä seurauksena ihoon ilmestyy vanhenemisen merkkejä, kuten ryppyjä ja veltostumia. Hyaluronihappo myös sitoo vettä, minkä seurauksena se kosteuttaa ja täyttää veltostunutta ihoa. Hyaluronihappo tekee ihosta lisäksi tasaisemman sävyisen, joustavamman ja pehmeämmän.

Täyteainehoito soveltuu sekä ryppyjen häivyttämiseen että kasvojen muokkaamiseen. Hoidolla voidaan saavuttaa luonnollinen lopputulos, joka on nähtävissä välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Täyteainehoito kestää noin 30–60 minuuttia. Hoidon jälkeen käsitelty alue saattaa turvota, punoittaa tai kiristää. Mahdolliset oireet helpottuvat kuitenkin 1–3 vuorokauden kuluessa. Täyteaine poistuu kehosta vähitellen normaalina hajoamistuotteena, joten hoidon vaikutus ei ole pysyvä. Täyteainehoidon vaikutus kestää yleensä 4–12 kuukautta, riippuen käsiteltävästä alueesta, ihotyypistä ja asiakkaan iästä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ei sovi raskaana oleville, imettäville tai alle 18-vuotiaille. Ei myöskään asiakkaille, joilla on autoimmuunisairauksia aktiivisessa vaiheessa, vakavia allergioita tai käynnissä olevia tulehdusprosesseja
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 975 9970 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ESTEMED

Korkeatasoiseen kauneudenhoitoon erikoistunut Estemed on kosmetologikeskus Helsingissä, Siilitiellä. Kauneushoitoja on tarjolla niin nuorekkuuden ylläpitoon kuin virkeämmän ilmeen saavuttamiseen. Henkilökunta koostuu kansainvälisen koulutuksen omaavista lääkäreistä, joilla on pitkä kokemus kauneusalasta. Työntekijät pysyvät ajan tasalla uusista hoitomenetelmistä ja tuotteista osallistumalla jatkuvasti alan koulutuksiin ja messuihin. Löydät Estemedin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Estemed
Siilitie 6
00880 Helsinki
Puh: 044 975 9970
Y-tunnus: 2705314-5
www.estemed.fi