Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • LipoLaser-hoito 79€ (arvo 150€)

LipoLaser-hoito on kivuton ja veitsetön tapa kiinteytyä! LipoLaser säteilee matalataajuista energiaa, joka rikkoo rasvasoluja vapaiksi rasvahapoiksi. Rasvahapot poistuvat aineenvaihdunnan avulla luonnollisesti pois kehosta. Lopputulos on nähtävissä välittömästi toimenpiteen jälkeen, koska rasvasolut tyhjenevät heti. LipoLaser-hoito auttaa tyypillisesti kiinteytymään 1–2 vaatekokoa ja 2–4 cm vatsan alueelta. Vapaiden rasvahappojen palamista voidaan tehostaa kevyellä liikunnalla heti hoidon jälkeen. Lopputulos on verrattavissa rasvaimun tuloksiin, mutta LipoLaser ei vaadi toipumisaikaa, vaan hoidon jälkeen voi palata välittömästi normaaliin päivärytmiin.

LipoLaserin vaikutusta tehostetaan RF-hoidolla, joka perustuu laserin lämmittävään vaikutukseen. Laser lämmittää ihon syvempiä kerroksia, mikä stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Lämpö parantaa myös lymfanestekiertoa hoidettavalla alueella, minkä ansiosta ihosta tulee kiinteämpi ja napakampi. RF-hoito sopii täydentämään LipoLaser-hoitoa esimerkiksi käsivarsilla tai muilla vartalon ongelma-alueilla. Hoidon kesto on kokonaisuudessaan 60 minuuttia.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ajanvaraukset vain numerosta 040 168 6383. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ESTHETIC CLINIC SARI SÄILY / MAIRI-LIIS ROSENBERG

Esthetic Clinic Sari Säily tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia kauneudenhoidon palveluja Helsingin Töölössä. Sari Säily on aloittanut kauneudenhoitoalalla jo vuonna 1984, ja hänen vahvaa ammattitaitoaan ovat tukemassa alan uusimmat laitteet ja välineet. Esthetic Clinicin kaikki asiakaskohtaamiset alkavat huolellisella konsultaatiolla, jolla selvitetään paras mahdollinen hoitomuoto asiakkaalle. Esthetic Clinic Sari Säily on erikoistunut ikääntyvän ihon ja iho-ongelmien hoitamiseen. Hoidot toteutetaan pitkäjänteisesti useampia hoitomuotoja yhdistellen, jotta saavutetaan tehokas ja konkreettinen ratkaisu vaikeisiinkin iho-ongelmiin.

Ajanvarauksella sopimuksen mukaan:
Ma-pe klo 8-21
La-su klo 10-19

Normaalihinta perustuu Esthetic Clinic Sari Säilyn asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 9.7.2018.

DIILIÄ MYY

Esthetic Clinic Sari Säily / Mairi-Liis Rosenberg
Runeberginkatu 60 b 2. krs
00260 Helsinki
Puh: 040 168 6383
Y-tunnus: 2819535-6
www.sarisaily.fi