TARJOUS

  • FeelHobby – treenaa ja harrasta verkossa rajattomasti kuukauden ajan 4,90 € (arvo 19,95 €)

Onko unelmasi oppia uusia taitoja ja saada arkeesi jotain uutta ja säväyttävää? Oletko halunnut jo pitkään kehittyä enemmän esimerkiksi painonnostossa tai salitreenissä? Vai onko haaveenasi kehittyä eri tanssilajeissa, muttet ole löytänyt siihen sopivaa tilaisuutta?

Kotimainen FeelHobby tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla 1 kuukauden ajan verkossa haluamasi mukaan muun muassa erilaisia tanssilajeja, kuntoilutreenejä sekä muita treenejä kattavasta valikoimasta. FeelHobbyssa saat rajattoman käyttöoikeuden kaikkiin online-tunteihin. Valinnanvaraa on laajasti esimerkiksi balettitunneista painonnostotunteihin sekä scoottikoulusta tennistunteihin, joten löydät joukosta varmasti omat suosikkisi. FeelHobby tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää vanhaa taitoa tai kokeilla uutta harrastusta matalalla kynnyksellä. Lisäksi verkossa käytävät tunnit tuovat myös joustavuutta, sillä ne on helppo sovittaa omiin aikatauluihin. Tervetuloa kokeilemaan ja yllättymään!

Kuvat: FeelHobby

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 31.12.2021 asti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Aktivoi jäsenyys verkossa. Täytä vaaditut tiedot ja syötä maksusivulle Offerilla-lahjakortin koodi

FEELHOBBY

FeelHobby on keväällä 2020 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva online-harrastuksia tuottava yritys. Yrityksen missiona on tarjota ammattitaitoisten Talenttien kanssa monipuolisia online-kokonaisuuksia, joista jokainen voi löytää omat suosikkinsa. FeelHobby tarjoaa alustan, jossa voit löytää oman intohimosi ja lähteä toteuttamaan sitä laadukkain ohjein. FeelHobby tuo arkeesi lisää energiaa ja uudenlaista väriä online-harrastusten avulla. Voit matalalla kynnyksellä kokeilla uutta tai kehittyä sinulle rakkaassa lajissa. FeelHobbyn talentit auttavat sinua pitämään motivaation yllä harmainakin päivinä! Tutustu FeelHobbyyn lisää yrityksen Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

FeelHobby
Y-tunnus: 3130678-2
www.feelhobby.com