TARJOUS

  • FirstVet – lemmikin terveydentilan kartoitus 16€ (arvo 32€)

FirstVet on eläinlääkärikäynti matkapuhelimessasi. FirstVetin kautta voit tavata kokeneen eläinlääkärin videopuhelun välityksellä älypuhelimellasi tai tabletillasi, missä ja milloin sinulle sopii. Firtsvet tarjoaa nyt lemmikin terveyden tilan kartoituksen puoleen hintaan.

Lemmikin terveydentilan kartoitus on hyödyllinen kaikille koirille ja kissoille. Käynti tapahtuu videopuhelun välityksellä kokeneen eläinlääkärin kanssa. Käynnin aikana käydään läpi lemmikin yleisvointi, terveyshistoria ja sen hetkiset terveydentilaan vaikuttavat tekijät. Käynnin aikana voidaan tarkistaa myös mahdolliset ihomuutokset ja patit. Lemmikin hampaat voidaan tarkistaa hampaiden puhdistuksen tai hoidon tarpeen arvioimiseksi. Silmin nähtävät iho-, silmä-, korva- ja muut vaivat ja niiden hoidon tarve voidaan tarkistaa. Pentujen kohdalla voidaan käydä läpi tavallisimpien hoitotoimenpiteiden opettelu, pennun tavallisia vaivoja ja tyypillisiä kyseiseen rotuun liittyviä terveyshaasteita. Mahdollisiin pikkuvaivoihin eläinlääkäri antaa kattavat kotihoito-ohjeet.

Videoyhteyden avulla eläinlääkäri saa paljon hyödyllistä tietoa eläimestä ja voi suositella sopivaa ajankohtaa seuraavalle klinikalla tehtävälle terveystarkastukselle tai jatkotutkimuksille. Näin mahdolliset alkaviin ongelmiin päästään puuttumaan varhaisessa vaiheessa. Käynnin lopuksi jää myös aikaa kysyä eläinlääkäriltä mitä tahansa, mikä mietityttää. Käynnin jälkeen eläinlääkäri lähettää sähköpostilla kirjallisen käyntikertomuksen.

Käynti sopii kaikille koirille ja kissoille, joiden edellisestä eläinlääkärikäynnistä on aikaa yli puoli vuotta. Käynti on erityisen hyödyllinen myös, kun kotiin on tullut uusi pentu tai aikuinen koira/kissa. Osta vaikka lahjaksi!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä
  • Lahjakortti oikeuttaa sinut 32€ alennukseen FirstVet-applikaatiossa. Offerilla-lahjakortilla eläinlääkäri on ilmainen ma–pe klo 9–18 välisenä aikana, muina aikoina ylimenevä osuus (23€) on maksettava oston yhteydessä.
  • Jos eläimesi on vakavasti sairastunut tai loukkaantunut, tulee sinun hakeutua eläinlääkärin vastaanotolle välittömästi
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Lataa Firstet- applikaatio Google Playsta tai App Storesta ja rekisteröidy käyttäjäksi maksutta. Syötä lahjakorttisi koodi maksuvaiheessa. Koodi vähentää käynnin loppusummasta 32€

FIRSTVET

FirstVetin kautta voit tavata eläinlääkärin ja muut asiantuntijat videopuhelun välityksellä matkapuhelimessasi. FirstVetiltä saat tarvittavat kotihoito-ohjeet sekä tiedon, onko sinun lähdettävä eläinlääkärin vastaanotolle tai esimerkiksi kutsuttava eläinlääkäri tallille ja kuinka kiireellisesti. FirstVet on loistava apu etenkin silloin, kun eläimesi stressaantuu kuljetuksesta tai eläinlääkärissä olosta, kun eläinlääkärin vastaanotto on suljettu tai sijaitsee kaukana kotoasi/talliltasi tai kun olet huolissasi mistä tahansa eläimesi terveyteen tai hyvinvointiin liittyvästä asiasta. Tutustu FirstVetiin myös Facebookissa.

Asiakkaiden kommentteja FirstVetistä:

DIILIÄ MYY

FirstVet
Y-tunnus: 2905514-4
www.firstvet.com

Normaalihinta perustuu FirstVetin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 27.6.2019.

LOPPUUNMYYTY!

Katso muita vastaavia tuotteita