TARJOUS | Fit Tampella – BLACK WEEK -tarjous! Treenaa loppuvuosi veloituksetta | Tampere

  • Black Week -tarjous! Treenaa loppuvuosi veloituksetta 0 €

Tällä edulla pääset treenaamaan moderniin Fit Tampellaan kuntosalille 24/7 sekä osallistumaan haluamillesi ryhmäliikuntatunneille. Ryhmäliikuntatuntien valikoima on kattava ja kuntosalilta löytyy uusimmat Technogymin huippulaatuiset laitteet.

Sopimus jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena. Tarjousjakson aikana ei voi irtisanoutua. Noudatamme sopimuksissamme kalenterikuukauden irtisanomisaikaa. Mikäli irtisanoudut tammikuussa, sopimuksesi päättyy 28.2.2023.

Tarjouskortteja on hyvin rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti! Lisäksi uusille asiakkaille tarjoamme veloituksettoman kartoituskäynnin Personal Trainerin kanssa.

Asiakaspalvelu palvelee:

Ma-To 16-19
Pe 9-13

salikortti

salikortti

vuosikortti

Kuvat: Fit Tampella

EHDOT

  • Tarjous on voimassa maanantaihin 28.11.2022 klo 23.59 asti
  • Tarjous on hyödynnettävissä joko Kuntosali 24/7 tai Ryhmäliikunta -kortteihin sekä Kuntosali 24/7 + Ryhmäliikunta -yhdistelmäkorttiin
  • Sopimus jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena. Tarjousjakson aikana ei voi irtisanoutua. Noudatamme sopimuksissamme kalenterikuukauden irtisanomisaikaa. Mikäli irtisanoudut tammikuussa, sopimuksesi päättyy 28.2.2023

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tarjous on hyödynnettävissä verkkokaupassa tai on lunastettavissa asiakaspalvelusta, sen aukiolojen puitteissa
  • Asiakaspalvelu palvelee: Ma-To klo 16-19, Pe klo 9-13

FIT TAMPELLA

Fit Tampella on urheilijoiden intohimoprojekti. Ajatus kuntokeskuksesta lähti liikkeelle, kun ratkaisu omiin terveysongelmiin löytyi jatkuvien lääkäri- ja fysioterapeuttitapaamisten jälkeen oikeasta treeniohjelmasta. Henkilökunnalle onkin sydämen asia tarjota jokaiselle kuntoilijalle optimaaliset olosuhteet itsensä treenaamiseen ja tukeen liikunnassa. Kuntokeskuksesta löydät monipuoliset liikuntapalvelut kaikkiin tarpeisiisi, olet sitten vasta-alkaja tai kokenut salilla kävijä. Voit halutessasi ostaa Personal Trainer-palveluita ammattitaitoiselta henkilökunnalta, jotka osaavat ohjata treeniäsi oikeaan suuntaan ja kannustaa kohti tavoitteita. Käytössä on myös lääkäreiden suosima InBody 770 -kehonkoostumusmittari.

Tervetuloa treenaamaan Tampereen upeimpiin tiloihin aivan kaupungin sydämeen. Seuraa kuntosalia Facebook– ja Instagram -sivuillamme, niin pysyt perillä uusimmista tapahtumista!

DIILIÄ MYY

Fit Tampella
Juhlatalonkatu 5
33100 Tampere
puh: 050 321 6360
Y-tunnus: 3140312-8
[email protected]
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin kuntoasi tukeviin diileihin!