Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 60 min rentoutuskellunta ja 75 min hieronta 95€ (arvo 160€)

Float & Relax on Helsingin keskustassa sijaitseva hoitola, joka on erikoistunut ylellisiin rentoutushoitoihin. Float & Relax tarjoaa nyt 2 h ja 15 min paketin, joka sisältää 60 minuutin rentoutuskellunnan ja 75 minuutin indonesialais-balilaisen hieronnan. Hoidot suositellaan käytettäväksi yhdellä kerralla, mutta ne voi myös jakaa kahteen eri kertaan.

Indonesialais-balilainen hieronta yhdistää perinteisen thai-hieronnan sekä öljyhieronnan. Hieronnassa käydään läpi kaikki energiapisteet ja luodaan akupunktion kaltaisia vaikutuksia aktiivisiin kohtiin kehossa. Hoidossa käytettävä öljy tehostaa rentoutumista. Hieronta vähentää unettomuutta ja hermojen jännittyneisyyttä.

Rentoutuskellunta lievittää tehokkaasti stressiä ja erilaisia kiputiloja sekä vapauttaa hyvänolonhormoneja ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Kellunta auttaa sinua saavuttamaan samanlaisen täydellisen kehon ja mielen rentoutumisen tilan kuin meditaatiossa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2kk ostohetkestä
  • Ei alle 16-vuotiaille
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 045 888 0004, sähköpostilla [email protected] tai Float & Relaxin onlineajanvarauskalenterista ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

FLOAT & RELAX

Float & Relax on Helsingin keskustassa toimiva hoitola, joka tarjoaa laajan valikoiman ylellisiä rentoutushoitoja. Hoitolan ylelliset hoidot saavat sinut rentoutumaan täydellisesti samalla, kun ne hemmottelevat vartaloasi. Voit rentoutua hoitolassa muun muassa kellunnan, NeuroSpa-hoidon, öljyhieronnan tai vartalokuorinnan avulla. Kellunta rentouttaa kehoasi ja mieltäsi, minkä lisäksi siitä on lukuisia eri terveyshyötyjä. Voit tutustua Float & Relax -hoitolaan ja sen saamiin loistaviin arvosteluihin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Float & Relax
Fredrikinkatu 25 M 3
00120 Helsinki
Puh: 045 888 0004
Y-tunnus: 2632383-6
www.floating.fi