Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Askelanalyysi 19 € (arvo 75 €)

Nautitko lenkkeilystä, mutta kärsit pienistä kivuista polvissa, jalkapohjissa tai alaselässä? Iso osa näistä tuntemuksista johtuu jalkaterän virheasennosta. Henkilökohtaisella askelanalyysillä saadaan selville jalkojen virheasennot ja miten niitä voidaan parantaa. Nyt saat askelanalyysin Footbiciltä 75 % alennuksella! Footbicin askellusanalyysi kertoo, kuinka jalkaterämme kantaa meitä ollessamme paikallaan sekä kävellessämme tai lenkkeillessämme. Fysioterapeutti ja alaraajojen erikoisasiantuntija Ahto Kärnä tulkitsee askelanalyysin asiakkaan kanssa, minkä ansiosta saat erittäin hyvän ymmärryksen jalkojesi kunnosta.

Diili sisältää myös 20 % alennuksen Footbic-kuntoutuspalloista, jotta voit helposti aloittaa matkan kohti kivuttomampaa lenkkeilyä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Martinlaakson toimipisteeseen täältä ja Hakaniemen toimipisteeseen täältä (valitse alaraaja-analyysi). Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili tai paperiversio paikan päällä

FOOTBIC

Footbic on suomalaisen fysioterapeutin Ahto Kärnän kehittämä äärimmäisen tehokas jalkaterien kuntoutusohjelma, jota toteutetaan Footbic Basic ja patentoidun Footbic Pro -terapiapallojen avulla. Footbic-menetelmällä vahvistetaan jalan tukilihaksia ja kuntoutetaan useita kineettisen ketjun vääristymän aiheuttamia kiputiloja. Kävelyklinikalla jokaiselle tehdään yksityiskohtainen askellusanalyysi, jotta nähdään miten askellusta voidaan korjata. Tutustu Footbiciin lisää yrityksen verkkosivuilla. Katso myös esittelyvideo tästä.

LUNASTUSPAIKAT

Footbic Martinlaakso
Jaakonkatu 2
01620 Vantaa

Apteekki 360 Ympyrätalo
Siltasaarenkatu 18
00530 Helsinki

DIILIÄ MYYFootbic kävelyklinikka

Footbic
Y-tunnus: 2553976-6
www.kavelyklinikka.fi