TARJOUS

  • 20 € arvoinen lahjakortti Ravintola Haikuun 15 €

Harvoin sitä tänään tietää, milloin ja mitä ruokaa ensi viikolla tekisi mieli. Sen vuoksi haluammekin antaa sinulle vapaat kädet valita lounaan, illallisen, ja kattavan viikonloppubuffetin välillä vapaasti ruokailuhetken koittaessa juuri mielitekojesi mukaisesti, mutta samalla tuttuun tapaan rahaa säästäen!

Ravintola Haikun suomalaisjapanilainen fuusio nautitaan sushiravintola Haikussa jokaisella aistilla: herkullinen ruoka tuo mieleen mahtavat japanilaiset kalatorit ravintolan samalla tarjotessa iloa myös silmälle! Nyt on siis oiva tilaisuus ottaa ohjat omiin käsiin ja lähteä nauttimaan sushista, sekä lämpimistä aasialaisista ruoista takuulaadukkaaseen ravintola Haikuun!

Lahjakortti on käytettävissä kaikkiin tuotteisiin.

Kuva: Ravintola Haiku

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 3 kk ostopäivästä
  • Käytettävissä vain Autotalon ravintolassa, Fredrikinkatu 46
  • Lahjakortti käytettävissä kaikkiin tuotteisiin
  • Lahjakorttia käytettäessä minimiostoraja 25 €
  • Voit syödä ravintolassa tai ottaa mukaan

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

RAVINTOLA HAIKU

Haikun keittiö on erikoistunut meren herkkuihin, tarjoten asiakkailleen laadukkaita ja tuoreita susheja. Autotalo on Haiku ravintoloiden uusin lokaatio, suoraan Helsingin sydämessä. Lähde siis viettämään tunnelmallista iltaa, tai piipahtamaan lounaalle. Haikussa nautitaan laadukkaan ja kattavan sushibuffeen lisäksi myös aasialaisia lämpimiä annoksia seisovasta pöydästä. Viikonloppuisin ravintolaan katetaan tasokkaan ja laajan sushibuffeen lisäksi myös perinteisiä herkullisia thaimaalaisia ja japanilaisia lämpimiä ruokia! Tutustu Haikuun paremmin Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Ravintola Haiku
Fredrikinkatu 46
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2906863-1
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi ravintoladiileihin!