TARJOUS | Hampaiden valkaisu |-43 % | Helsinki, Sompasaari

  • Hampaidenvalkaisu 73 € (arvo 129 €)

Mihin kiinnität ensimmäisenä katseesi kohdatessasi toisen ihmisen? Useimmiten toisesta ihmisestä mieleen jää säihkyvät silmät, ja erityisesti kaunis hymy. Miksi et siis kirkastaisi itsestäsi jäävää muistikuvaa kohentamalla hymyäsi hampaiden valkaisun avittamilla säkenöivillä hampailla!

Hampaiden valkaisu toteutetaan Led-Laservalo tekniikkaa hyödyntäen. Hampaisiin levitetään turvallinen ja tehokas valkaisugeeli, joka aktivoituu led-laservalolla. Hoidon aikana geeli poistetaan ja uusitaan viidentoista minuutin välein kolmeen kertaan. Uusintakertojen myötä hampaat valkenevat aste asteelta vaaleammiksi tuoreen geelin antaman maksimaalisen valkaisutehon avulla. Geeli hävittää hampaisiin syntyneet tummentumat, jotka ovat voineet syntyä esimerkiki kahvin, tupakan, viinin tai muiden hampaita värjäävien ravinto- tai nautintoaineiden nautiskelun seurauksena. Led-laservalo on markkinoiden paras hampaiden valkaisu tekniikka, joka sopii lähes kaikille!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 0400262766 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

BC CLINIC

Modernia ja innovatiivista kauneudenhoitoa Helsingin Sompasaaressa!

Uutuuttaan hohtava Beauty Code Clinicin avattiin Helsingin aurinkoiseen Sompasaareen vuoden 2021 elokuussa. Beauty Codessa on tarjolla hampaiden valkaisujen lisäksi laaja valikoima erilaisia esteettisiä hoitoja, sekä muita kauneutta ja hyvinvointia kohottavia palveluja. Beauty Coden erikoisosaaminen ja suuri intohimon kohde on esteettiset hoidot lääketieteellisestä näkökulmasta, sekä ikääntymisen ehkäisy ja hidastaminen. Työn korkea laatu, innovatiiviset ja uudet tekniikat sekä yksilön tarpeiden huomioon ottaminen ovat BC Clinicin prioriteetteja.

Jokainen on kaunis juuri sellaisena kuin itse haluaa olla ja joskus siihen kokee tarvitsevansa esimerkiksi hemmottelevan hieronnan, kuperoosi-hoidon taikka huulten täytön. Siinä kohtaa Beauty Code Clinic on palveluksessasi. Tutustu Beauty Code Cliniciin lisää Facebookissa ja Instagramissa!

DIILIÄ MYYHampaiden valkaisu

Bc Clinic
Kapteeni Sundmanin Katu 1
00540 Helsinki
Puh: 040 026 2766
Y-tunnus: 3300595-9
Yrityksen sivut

Katso myös muut diilit hampaidenhoitoon