TARJOUS

 • Leikkipäivä koiralle 10 € (arvo 20 €)
  – säästä 50 %
 • 3 x leikkipäivä koiralle 29 € (arvo 60 €)
  – säästä 52 %
 • Puuhapäivä koiralle 17 € (arvo 35 €)
  – säästä 51 %
 • 3 x puuhapäivä koiralle 49 € (arvo 105 €)
  – säästä 53 %

Leikki- ja puuhapäivä voi olla vaikka joka päivä tai silloin kun koirallesi sopii! Koirapäiväkoti Hännänheiluttajat tarjoaa koirakavereille iloista puuhaa arkeen uusien kivojen karvakuonojen, aktivoinnin, ja ulkoilun merkeissä. Valitse nyt tarpeidesi mukaan joko leikki- tai puuhapäivä jopa 53 % alennuksella.

Koiran puuhapäivä

Puuhapäivässä koira pääsee purkamaan energiaa leikkien ja ulkoillen valvotusti kokeneiden hoitajien seurassa, rauhoittumista unohtamatta. Koirat jaotellaan sopiviin ryhmiin aktiivisuustason mukaan, jolloin jokaiselle löytyy sopivat leikkikaverit! Päivän päätteeksi lemmikinomistaja pääsee noutamaan väsyneen ja iloisen koiran! Palvelu sopii kaikille yli 4 kk ikäisille koirille rodusta riippumatta ja koirille, jotka tulevat toimeen muiden koirien kanssa. Huomioithan, että rokotusten tulee olla voimassa ja hoitosopimus täytettynä ennen päivähoitoon saapumista. Mukaan on hyvä tuoda koiran omat valjaat/panta, hihna ja vaatteet, jos sellaisia on. Puuhapäivä sisältää yhden pidemmän aktivointilenkin.

Lisätiedot

Varaukset hoitopäiviin on tehtävä etukäteen ja varaustilannetta on hyvä tiedustella kahta päivää ennen hoitoon saapumista. Tuontiaika klo 8–9.30 ja hakuaika klo 15–17. Lisätietoja löydät Hännänheiluttajien verkkosivuilta.

Koiran leikkipäivä

Leikkipäivän kesto on enintään 5 tuntia, sisältäen ulkoilulenkin, aktivointia ja mikä parhainta, paljon leikkiä koirakavereiden kanssa! Kaikenikäiset koirat voivat osallistua leikkipäivään! Tuloaika ma-pe klo 8–13 välillä ja hakuaika klo 12–17 välillä (poislukien arki- ja juhlapyhät).  Ilmoita tarkka aika leikkipäivää varatessasi. Mukaan on hyvä tuoda koiran omat valjaat/panta, hihna ja vaatteet, jos sellaisia on.

Hännänheiluttajat

EHDOT

 • Rokotusten tulee olla voimassa ja hoitosopimus tulee olla täytettynä ennen hoitoon tuloa
 • Huom! Ostorajoitus 1 lahjakortti per koira. Voit siis hyödyntää tarjouksen vain kerran. Yksi kotitalous voi ostaa lahjakortit maksimissaan 2 eri koiralle
 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja käytettävissä ma-pe yrityksen aukioloaikojen mukaan (poislukien arki- ja juhlapyhät)
 • Varaukset viimeistään kaksi vuorokautta ennen haluttua hoitoaikaa

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaukset sähköpostitse [email protected] tai viestillä/WhatsApp 050 5613 684. Varaukset ja tiedustelut viimeistään kaksi vuorokautta ennen haluttua hoitoaikaa. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä koirapäiväkodissa

HÄNNÄNHEILUTTAJAT KOIRAPÄIVÄKOTI

Hännänheiluttajat Koirapäiväkoti on kodinomainen koirapäiväkoti Helsingin Maunulassa, joka on perustettu vuonna 2006. Palvelu tuo helpotusta lemmikinomistajan arkeen. Omistaja saa huoletta olla töissä tai vaikka etätöissä tietäen, että lemmikistä pidetään sillä välin hyvää huolta. Hoitolassa keskitytään jokaisen koiran yksilölliseen hyvinvointiin. Palveluihin kuuluvat muun muassa koirien päivähoito sekä leikkipäivät esimerkiksi pentutreffien muodossa! Tutustu Hännänheiluttajiin lisää yrityksen Instagramissa ja Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Hännänheiluttajat Koirapäiväkoti
Rajametsäntie 29–31
00630 Helsinki
Puh: 050 5613 684
Y-tunnus: 3095334-7
Yrityksen verkkosivut

Katso myös muita vastaavia tarjouksia