TARJOUS

  • Apua uniongelmiin 2 x 60 min Health Coach -tapaamisella 55 € (arvo 220 €)

Onko sinulla ongelmia unen kanssa ja kaipaatko kunnollisia yöunia? Ihmisen unentarve on 7-9 tuntia yössä. Yllättävän monella on haasteita nukkumisen kanssa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan joka viidennellä suomalaisella on pitkäaikainen unihäiriö. Unella on suuri merkitys elämässämme ja pitkäaikainen unettomuus altistaa esimerkiksi ylipainolle, diabetekselle, sydän-ja verisuonitaudeille ja tulehduksille.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse jäädä uniongelmien kanssa yksin! Iho & Hyvinvointi Hehkuvan Health Coach voi auttaa sinua kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin liittyvissä teemoissa. Health Coach on mukana muutoksessa ja tsemppaa sinua matkalla tavoitteisiisi. Valmennuksen aikana luodaan juuri sinulle sopivat harjoitteet, joilla pääset askel kerrallaan kohti parempia elämäntapoja. Health Coach kannustaa ja kulkee mukanasi koko matkan muutoksen keskellä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 583 1487 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Jos puhelimeen ei vastata, jätä viesti ja sinulle soitetaan takaisin
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

IHO & HYVINVOINTI HEHKUVA

Iho & Hyvinvointi Hehkuvassa viihdyt varmasti! Sinua palvelee pian jo 20 vuotta kauneudenhoitoalalla toiminut kosmetologi Piia. Hoitolassa sinua halutaan auttaa täydellä sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla. Piian unelma onkin palvella jokaista asiakasta kokonaisvaltaisesti niin ihon kuin hyvinvoinnin parissa.

DIILIÄ MYY

Iho & Hyvinvointi Hehkuva
Oravannahkatori 1,  2 Krs
02120 Espoo
Y-tunnus: 1212250-7
Yrityksen sivut

Katso myös muut Hyvinvointi-kategorian diilit