Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Health Concept Analyzer -ravintoainemittaus 15€ (arvo 80€)

Kehon terveydentilan kartoitus sekä erinäisten puutostilojen hoito ja ennaltaehkäisy tapahtuu helposti ja turvallisesti Health Concept Analyzer -ravintoainemittauksen avulla. Health Concept Analyzer eli HCA-ravintoainemittaus antaa arvokasta tietoa kehon 13 eri osa-alueesta, kuten vitamiini-, mineraali- ja happo-emästasapainosta. HCA-mittaus sisältää 13 eri raporttia sekä koosteraportin, jossa on koottuna huomioon otettavat asiat. Mittaus perustuu magneettiresonanssianalyysiin, eli kehon heikkojen sähkömagneettisten, terveydentilaa kuvastavien signaaleiden mittaukseen. Mittalaite vertailee analyysin tuloksia viitearvoihin, jolloin ravintoainepuutoksia voidaan tasapainottaa.

Seuraavat osa-alueet kartoitetaan:
-vitamiinit
-kivennäisaineet
-ruoansulatus
-happo-emästasapaino
-sydän ja verisuonet
-aivot ja keskushermosto
-luun mineraalitiheys
-aminohapot
-koentsyymit
-immunijärjestelmä
-raskasmetallit
-haitalliset aineet
-iho

Huomioithan, että HCA-mittalaite on suuntaa antava terveyden tarkkailulaite. Laite ei anna lääketieteellistä diagnoosia, eikä sillä mitata sairauksia. HCA-mittaus ei sovi henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 15.2.2019 asti
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 981 3322  ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

HEALTHBOX

Healthbox on hyvinvoinnin erikoisliike, josta saat terveyden ylläpitoon sopivat tuotteet ja palvelut. Myymälästä löydät hyvinvointia tukevat tuotteet ja palvelut, ravintoainemittaukset sekä BYAS-ihonhoitoteknologiaa höydyntävät hoidot. Yrityksen asiantuntijana toimii Desirée Mattsson, jolla on vuosien kokemus ja koulutus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Desiréen halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin sekä yrityksen laadukas tuotevalikoima takaavat yksilöllisen, terveystilaasi huolellisesti paneutuvan ja ammattitaitoisen palvelukokemuksen. Myymälä sijaitsee Mannerheimintiellä Töölön kisahallin sisäänkäynnin vieressä.

Normaalihinta perustuu HealthBoxin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 4.12.2018.

DIILIÄ MYY

HealthBox
Mannerheimintie 17 C, Töölön kisahalli
00250 Helsinki
Puh: 044 981 3322
sähköposti: [email protected]
Y-tunnus: 1468320-1
healthbox.fi