Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Bioresonanssi-testi 150 ruokayliherkkyyden testaamiseen (Core) 29€ (arvo 55€)
  – säästä 47%!
 • Bioresonanssi-testi 750 ruokayliherkkyyden testaamiseen (Total premium) 35€ (arvo 90€)
  – säästä 61%!

Sijoita itseesi ja selvitä ruokayliherkkyytesi! Oletko aina miettinyt, mistä selittämättömät vatsavaivasi johtuvat? Lopeta arvailu ja teetä vihdoinkin bioresonanssi-testi ruokayliherkkyyksistäsi. Vatsavaivojen lisäksi voit parantaa myös elämänlaatuasi, kun saat vihdoinkin tietää, mitkä ruoka-aineet eivät imeydy kehoosi normaalisti. Bioresonanssi-testi voi antaa selityksen myös käsittämättömälle päänsärylle, migreenille, nivelsärylle, uupumukselle ja iho-ongelmille, kuten aknelle ja psoriasikselle.

Sinun tarvitsee vain täyttää kyselylomake ja lähettää täytetty lomake sekä muutama hius laboraorioon. Health Diagnostics Lab hoitaa loput puolestasi! Laboratoriossa testataan yliherkkyytesi 150 tai 750 ruoka-aineelle, raskasmetallille, eläimelle, ympäristötekijälle sekä muille aineille, kuten siitepölylle ja pölyhiukkasille. Ruoka-aineista testataan esimerkiksi vehnä, gluteeni, maito, laktoosi ja pähkinät. Selkeät englanninkieliset tulokset lähetetään sinulle PDF-muodossa sähköpostitse noin 72 tunnin kuluttua siitä, kun näytteesi on saaapunut laboratorioon. Tuloksista käy ilmi yliherkkyytesi yllä mainituille aineille sekä yli 50 ravintoaineen mahdolliset puutostilat. Lisäksi saat ilmaisen ja interaktiivisen e-reseptikirjan, josta saat hyödyllisiä vinkkejä yliherkkyyttä aiheuttavien ruoka-aineiden korvaamiseen ruokavaliossasi. Saat myös mahdollisuuden kysyä mieltäsi askarruttavista asioista ravitsemusasiantuntijalta. Heitä hyvästit selittämättömille vaivoille Health Diagnostics Labin yksinkertaisella testillä!

Katso lisätietoja bioresonanssi-testistä Health Diagnostics Labin kotisivuilta.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Hiusnäytteen postikulut eivät sisälly tarjoukseen
 • Vain yli 6-vuotiaille
 • Huomioithan, että bioresonanssi-testin tulos ei ole lääketieteellinen diagnoosi eikä se korvaa terveydenhuoltoa
 • Testin avulla ei voida testata IgE-välitteisiä allergioita
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Valitse haluamasi tuote Health Diagnostics Labin kotisivuilta, lisää se ostoskoriin, syötä Offerilla-lahjakortin koodi Coupon Code -kenttään ja klikkaa Apply Coupon -painiketta, syötä henkilökohtaiset tietosi ja tee tilaus. Tilauksen valmistuttua saat sähköpostiisi kyselylomakkeen täytettäväksi sekä ohjeet hiusnäytteen lähettämisestä. Lähetä täytetty lomake ja hiusnäytteesi ohjeiden mukaisesti laboratorioon. Saat englanninkieliset tulokset PDF-muodossa sähköpostiisi noin 72 tunnin kuluessa näytteesi saapumisesta laboratorioon

HEALTH DIAGNOSTICS LAB

Health Diagnostics Lab tarjoaa markkinoiden kattavimpia bioresonanssi-testejä ruokayliherkkyyksien toteamiseen. Yksinkertaisella hiustestillä voidaan todeta yli 750 eri ruoka-aineen, raskasmetallin, eläimen, ympäristötekijän ja muun aineen yliherkkyyksiä sekä ravintoaineiden puutostiloja. Health Diagnostics Lab on tehnyt jo yli 400 000 bioresonanssi-testiä 99,5 prosentin asiakastyytyväisyydellä! Tutustu yritykseen myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Health Diagnostics Lab
www.healthdiagnosticslab.fi