Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS | Selvitä ruokayliherkkyytesi! Bioresonanssi-testi

 • Bioresonanssi-testi 150 ruokayliherkkyyden testaamiseen (Core) 19 € (arvo 55 €)
  – säästä 65 %
 • Bioresonanssi-testi 750 ruokayliherkkyyden testaamiseen (Total premium) 29 € (arvo 90 €)
  – säästä 68 %

Sijoita itseesi ja selvitä ruokayliherkkyytesi! Oletko aina miettinyt, mistä selittämättömät vatsavaivasi johtuvat? Lopeta arvailu ja teetä vihdoinkin bioresonanssi-testi ruokayliherkkyyksistäsi. Vatsavaivojen lisäksi voit parantaa myös elämänlaatuasi, kun saat vihdoinkin tietää, mitkä ruoka-aineet eivät imeydy kehoosi normaalisti. Bioresonanssi-testi voi antaa selityksen myös käsittämättömälle päänsärylle, migreenille, nivelsärylle, uupumukselle ja iho-ongelmille, kuten aknelle ja psoriasikselle.

Sinun tarvitsee vain täyttää kyselylomake ja lähettää täytetty lomake sekä muutama hius laboraorioon. Health Diagnostics Lab hoitaa loput puolestasi! Laboratoriossa testataan yliherkkyytesi 150 tai 750 ruoka-aineelle, raskasmetallille, eläimelle, ympäristötekijälle sekä muille aineille, kuten siitepölylle ja pölyhiukkasille. Ruoka-aineista testataan esimerkiksi vehnä, gluteeni, maito, laktoosi ja pähkinät. Selkeät englanninkieliset tulokset lähetetään sinulle PDF-muodossa sähköpostitse noin 72 tunnin kuluttua siitä, kun näytteesi on saaapunut laboratorioon. Tuloksista käy ilmi yliherkkyytesi yllä mainituille aineille sekä yli 50 ravintoaineen mahdolliset puutostilat. Saat myös mahdollisuuden kysyä mieltäsi askarruttavista asioista ravitsemusasiantuntijalta. Heitä hyvästit selittämättömille vaivoille Health Diagnostics Labin yksinkertaisella testillä!

Katso lisätietoja bioresonanssi-testistä Health Diagnostics Labin kotisivuilta.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Hiusnäytteen postikulut eivät sisälly tarjoukseen
 • Vain yli 6-vuotiaille
 • Huomioithan, että bioresonanssi-testin tulos ei ole lääketieteellinen diagnoosi eikä se korvaa terveydenhuoltoa
 • Testin avulla ei voida testata IgE-välitteisiä allergioita
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Valitse haluamasi tuote Health Diagnostics Labin kotisivuilta, lisää se ostoskoriin, syötä Offerilla-lahjakortin koodi Kupongin koodi -kenttään ja klikkaa Käytä kuponki -painiketta, syötä henkilökohtaiset tietosi ja tee tilaus. Tilauksen valmistuttua saat sähköpostiisi kyselylomakkeen täytettäväksi sekä ohjeet hiusnäytteen lähettämisestä. Lähetä täytetty lomake ja hiusnäytteesi ohjeiden mukaisesti laboratorioon. Saat englanninkieliset tulokset PDF-muodossa sähköpostiisi noin 72 tunnin kuluessa näytteesi saapumisesta laboratorioon

HEALTH DIAGNOSTICS LAB

Health Diagnostics Lab tarjoaa markkinoiden kattavimpia bioresonanssi-testejä ruokayliherkkyyksien toteamiseen. Yksinkertaisella hiustestillä voidaan todeta yli 750 eri ruoka-aineen, raskasmetallin, eläimen, ympäristötekijän ja muun aineen yliherkkyyksiä sekä ravintoaineiden puutostiloja. Health Diagnostics Lab on tehnyt jo yli 400 000 bioresonanssi-testiä 99,5 prosentin asiakastyytyväisyydellä! Tutustu yritykseen myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Health Diagnostics Lab
www.healthdiagnosticslab.fi

Katso muita palveludiilejä