TARJOUS

 • 60 min kirveenheittopaikka yhdelle henkilölle 9,90 € (arvo 20 €)
  –säästä 51 %
 • 60 min kirveenheittopaikka 1-4 henkilölle 29 € (arvo 59 €)
  –säästä 51 %

Kirveenheitto on erinomainen, hauska ja jännittävä tapa rentoutua yksin, kaksin tai porukalla. Innostu haastamaan itsesi ja ystäväsi koukuttavaan uutuuslajiin!

Lahjakortti oikeuttaa yhteen heittopaikkaan 1-4 henkilölle yhden tunnin ajaksi. Alussa käydään läpi turvallisuusasiat, heittotekniikka ja kirveenheiton säännöt. Tämän jälkeen on mahdollisuus heittää esim. peruskilpailu tai kokeilla muita vapaavalintaisia pelejä.

Kirveenheitto sopii lähes kaikille kokeilunhaluisille ihmisille. Huomioithan, että ikäraja HELAXElle on 16 vuotta. Paikan päältä voi ostaa myös sekä alkoholittomia että aikuisten virvokkeita.

HELAXE on vuonna 2020 perustettu urbaani kirveenheittorata Helsingin keskustassa. Klubi sijaitsee Tähtitorninmäen maanalaisissa luolissa, joista löytyy tilaa niin yksityistilaisuuksille, kuin vapaille heittovuoroillekin. Ammattitaitoiset kouluttajat ovat paikalla opastamassa lajin pariin turvallisesti, mutta rennosti.

EHDOT

 • Alaikäraja on 16-vuotta
 • Lahjakortti on voimassa 28.2.2022 asti ja on käytettävissä ma-to
 • Ajanvaraus viim. 24 h ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi Offerilla-lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika täältä ja laita lisätiedot kohtaan teksti Offerilla ja lahjakorttisi numero

HELAXE

HELAXE on vuonna 2020 perustettu urbaani kirveenheittorata Helsingin keskustassa. Klubimme sijaitsee Tähtitorninmäen maanalaisissa luolissa, joista löytyy tilaa niin yksityistilaisuuksille, kuin vapaille heittovuoroillekin. Ammattitaitoiset kouluttajamme ovat paikalla opastamassa sinut lajin pariin turvallisesti, mutta rennosti.

DIILIÄ MYY

HELAXE
Fabianinkatu 1
00130 Helsinki
Y-tunnus: 1573478-7
Yrityksen sivut

Katso myös muut diilit tekemiseen