Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Jalka- ja käsihoito geelilakkauksella sisältäen huollon 55€ (120€)
  – säästä 54%

Jalka- ja käsihoito geelilakkauksella nyt Helsinki Beauty Barista!  Hemmottele itseäsi jalka- ja käsihoidolla ja viimeistele lookkisi geelilakkauksella. Hoitoon kuuluu kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen ja viilaaminen sekä kovettumien poisto. Hoito viimeistellään kevyellä hieronnalla sekä voiteella. Geelilakkaukseen sisältyy vanhojen geelien poisto sekä uusien laitto. Nauti pehmeistä jaloista ja geelilakkauksesta, joka takaa upeat kynnet useammaksi viikoksi! Huom. tarjous sisältää myös kynsien geelilakkausten huollon!

Mikäli sinulla on erityisen kuivat jalat, kovettumia, sarveistumia, känsiä tai paksuuntuneita kynsiä tai olet diabeetikko, varaathan ajan erikoisjalkahoitoon. Helsinki Beauty Barista löytyy korkeatasoista erikoisjalkahoitopalvelua. Jos kauneushoitolassa huomataan, että tarvitset erikoisjalkahoitoa, Helsinki Beauty Barilla on oikeus joko kieltäytyä hoidon suorittamisesta tai veloittaa lisähintaa.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 040 072 6077 tai Beauty Barin onlinevarausjärjestelmästä valitsemalla ensin kategoria ”Offerilla” ja tämän jälkeen oikea palvelu. Varausvahvistus toimitetaan sähköpostiisi. Huomioithan, että vahvistus saattaa mennä sähköpostisi roskapostikansioon
 • Mikäli varaat palvelun jollain muulla tavalla, et voi hyödyntää Offerilla-lahjakorttia
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

HELSINKI BEAUTY BAR

Helsinki Beauty Bar on täyden palvelun kauneushoitola Kauppakeskus REDI:ssä, 2. kerroksessa. Kauneushoitola toivottaa lämpimästi tervetulleeksi niin naiset kuin miehetkin sekä myös perheen pienimmät! Hoitolasta löytyy laidasta laitaan hoitoja ja palveluita niille, jotka haluavat kokonaisvaltaista hemmottelua arkeen ja juhlaan. Kauneushoitola palvelee myös isompia, 3-10 henkilön ryhmiä. Paikan päälle on helppo tulla metrolla tai omalla autolla. Omalla autolla tullessasi saat 4 h maksutonta pysäköintiaikaa. Löydät Helsinki Beauty Barin myös Instagramista ja Facebookista.

Aukioloajat:
Ma-pe 10-21
La klo 10-19
Su klo 12-18

DIILIÄ MYY

Helsinki Beauty Bar
Kauppakeskus REDI, 2. kerros
Hermannin rantatie 5
Helsinki, 00580
Puh. 040 072 6077
Y-tunnus: 2393734-9
www.beautybar.fi