Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Itämaisen tanssin alkeet, 60 min tanssitunti 9€ (arvo 20€)
 • Itämaisen tanssin alkeet, 5 kerran kortti tanssitunneille 19€ (arvo 85€)
 • Kehonhuollon tiiviskurssi, 120 min 12€ (arvo 30€)

Helsinki Oriental tarjoaa nyt 1 ja 5 kerran kortin itämaisen tanssin alkeistunneille sekä kehonhuollon tiiviskurssin, jossa pääset kokeilemaan erilaisia venyttelytekniikoita, avaamaan lihaslukkoja ja palautumaan toden teolla. Alta näet tarkemmat kuvaukset tunneista:

Itämaisen tanssin alkeet:
Itämaisen tanssin alkeiskurssilla harjoitellaan itämaisen tanssin perusasioita – värinöitä, teräviä aksentteja ja pehmeää keskivartalon käyttöä. Yhdistellen liikkeistä lyhyitä sarjoja helpoilla askelkuvioilla päästään nauttimaan tanssifiiliksestä alusta asti! Aiempaa tanssitaustaa ei vaadita!

Itämaisen tanssin alkeistunnit järjestetään torstaisin klo 17.00–18.00. Huomioithan, että alkeistunnit päättyvät 6. kesäkuuta, mutta jatkuvat taas syksyllä. Syksyn lukujärjestyksestä ilmoitetaan lähempänä.

Kehonhuollon tiiviskurssi:
Eväitä kehon vahvistamiseen, palautumiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen. Kurssilla yhdistellään parhaita paloja joogasta, pilateksesta, venyttelystä ja jopa tanssin tekniikasta. Kurssi sopii kaikilla taustaan katsomatta, jokainen tekee liikkeet oman lähtötasonsa mukaan opettajan henkilökohtaisessa ohjauksessa. Studiolla on lainattavia alustoja.

Kehonhuollon tiiviskurssi järjestetään perjantaina 1.3.2019, klo 18–20.

EHDOT

 • Ensimmäinen käynti viim. 1 kk kuluessa lahjakortin ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Ilmoittaudu tunnille Helsinki Orientalin ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti ilmoittautumisen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä tanssistudiossa

HELSINKI ORIENTAL

Helsinki Oriental on Kalasataman metroaseman vieressä sijaitseva tanssistudio, joka on perustettu lokakuussa 2018. Viikoittaisesta tuntitarjonnasta löytyy tunteja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin tanssijoille. Mukavien tilojen ja rennon tunnelman lisäksi tanssistudion ohjaajat ovat asiantuntevia ja intohimoisia. Helsinki Oriental tarjoaa viikoittaisten tuntien lisäksi yksityistunteja sekä tanssi- ja kehonhuoltotunteja tilattuna yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille. Löydät Helsinki Orientalin myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

Helsinki Oriental
Työpajankatu 10 B
00580 Helsinki
Puh: 050 361 7840
Y-tunnus: 2925711-7
www.helsinkioriental.fi